AUGUSTE

nominirane za glazbenu nagradu Porin

predstavile videospot za singl

”Tražiš neki razlog”

Peti singl grupe Auguste dobio je i svoju video inačicu!

Auguste

 

Nakon uspješnih singlova ‘Ona’, ‘Budiš more’, ‘Magla’ i ‘Sjajim’ zagrebački pop duo Auguste u novu je godinu ušao i više nego uspješno. Ako vrijedi ona ‘po jutru se dan poznaje’, ovo će biti njihova godina.

 

U siječnju su predstavile svoj novi singl ‘Tražiš neki razlog’ – pitku pjesmu zarazne jazz melodije koja svojim optimizmom najavljuje ljepše dane, a potom je uslijedila koncertna promocija debitantskog albuma ”Sve što je nekada bilo važno” u Tvornici kulture. Upravo na tom do sada najvećem i najvažnijem koncertu u karijeri Auguste su odlučile ovjekovječiti njima najbitnije trenutke i pretočiti ih u videospot. Odlična atmosfera na koncertu u potpunosti se uklopila u atmosferu same pjesme, a u videospotu pratimo bend od tonske probe, preko opuštanja u backstageu pa sve do nastupa pred publikom.

 

Spot potpisuje Ninac video produkcija (kao i prethodni spot za pjesmu ‘Sjajim’).

 

Spot dolazi u trenutku kada su Auguste dobile svoju prvu nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a djevojke najavljuju ulazak u studio još ove godine pa možemo očekivati još mnogo noviteta iz njihove glazbene radionice.

 

Videospot ”Tražiš neki razlog” pogledajte ovdje:

About The Author