Bajaga i Instruktori održali nezaboravni koncert u Areni Zagreb

 

Zagrebačka je Arena u subotu navečer bila ispunjena mnogobrojnim obožavateljima Bajage i Instruktora koji su s oduševljenjem dočekali njegov najveći samostalni koncert u Zagrebu. Večer je otvorila grupa Buđenje, a publika je spremno prihvatila njihov nastup i odlično se zagrijala za dolazak rock legendi, pjevajući njihove hitove poput ‘Samo ti, samo ja’, potvđujući ih kao jedan od domaćih pop-rock bendova mlađe generacije.

‘Dobro jutro’ pjesma je kojom su Bajaga i Instruktori započeli dvoiposatnu svirku i razmjenu emocija s publikom u kojoj su se mogle vidjeti sve generacije. ‘Sa druge strane jastuka’, ‘Verujem – ne verujem’, ‘220 u voltima’, ‘Godine prolaze’, ‘Berlin’, ‘Vesela pesma’ neki su od glazbenih dragulja karijere koja traje već tri i pol desetljeća i koncertno je započela upravo u Zagrebu. Jedan od posebnih trenutaka večeri bio je izvedba vječnog hita ‘Zažmuri’, za vrijeme koje su mobiteli osvijetilili punu Arenu i napravili doista posebnu, emotivnu atmosferu.

Zagrebački koncert je dio regionalne turneje kojom Bajaga i Instruktori promoviraju novi album ‘U sali lom’, sa kojeg su neke pjesme poput naslovne već odlično primljene kod publike, ali ipak, večer je bila posvećena najvećim hitovima kojima su, zajedno s fenomenalno raspoloženom publikom, odlični Bajaga i njegovi Instruktori, uz povremeno pojačanje Davora Rodika na pedal steelu i gitari, Arenu ispunili pozitivom.

 

Nakon ‘Tišine’, ekipa je otišla s pozornice, predahnuti tek kratko jer su za kraj pripremili posebnu selekciju pjesama koje su najbolje zaokružile iznimnu glazbenu večer. ‘Od kada tebe volim’, ‘Noćima sanjam’, ‘Moji drugovi’ i posebne izvedbe Bajage i Loknera na klavijaturi (uz jednoglasnu vokalnu pratnju publike) ‘Ruskog voza’ i ‘Tamare’ pripremile su teren za posljednju pjesmu. ‘Samo nam je ljubav potrebna’ bila je poruka za kraj kojom su se Bajaga i Instruktori pozdravili sa zagrebačkom publikom, do nekog novog, nadamo se, što skorijeg susreta.

Foto:Matilda Rudec,Slavica Rudec
Press: Dallas Records

 


“Bajaga & Instruktori/Buđenje@Arena Zagreb, 02.03.2019.
#Bajaga, #Buđenje, #koncert, #ArenaZagreb, #DallasRecords”

From Bajaga & Instruktori/Buđenje@Arena Zagreb. Posted by Rockography Magazine on 3/03/2019 (55 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


About The Author