BRKOVI FT SASSJA – “OVCE”

NOVI SINGL I VIDEOSPOT

 

Novi singl grupe Brkovi, skinut s aktualnog albuma “Torzo Dade Topića”, je pjesma “Ovce” u kojoj se kao gostujući vokal pojavljuje mlada tuzlanska reperica Sassja.

 

Suradnja Sassje i Brkova već je u najavi izazvala velik interes zbog naizgled teško spojivog punk folka i hip hopa, ali krajnji rezultat je eksplozivna i direktna mješavina koja melje sve pred sobom. Bendu to, inače, nije prva takva akcija. Na hitu “Tolerancija” s albuma “Društvo brkatih mladića” gostovao im je reper Krme Mic Maestro.

“Suradnja możda i je malo neočekivana zbog glazbenih żanrova i onoga na što su ljudi navikli od nas u prošlosti, ali to smo i dalje mi definitivno… Sassja je reagirala izvanredno te u kratkom roku napisala svoj dio teksta. Sve je ispalo spontano kao i dosad kad smo suradjivali s drugim izvodjačima. Mi samo tako możemo i ne znamo drukčije.” – objasnio je ovaj nesvakidašnji spoj Shamso69, pjevač Brkova.

Videosot za “Ovce” sniman je početkom ožujka u okolici Zagreba, a režije se prihvatio Filip Filković Philatz.

 

Spot se premijerno može pogledati u nedjelju, 20. ožujka u 14:00 u emisiji Top.HR na RTL2.

singl Ovce poslušajte:

 

 

Singl “Ovce” uvest će Brkove u dane najvažnijih koncertnih zbivanja na kojima će predstaviti novi album “Torzo Dade Topića” i podsjetiti na najveće hitove s prethodnih studijskih izdanja.

Bend će 1. travnja nastupiti u beogradskoj Hali sportova na svom najvećem solo koncertu u Srbiji. Početkom tjedna u gerilskoj akciji ispred tamošnjeg Doma omladine odsvirali su nekoliko pjesama izazvavši potpuni urnebes i zastoj prometa dok je nekoliko stotina fanova nadglasalo razglas.

U tjednu kasnije Brkovi će na dva dana, 8. i 9. travnja “preuzeti” zagrebačku Tvornicu kulture. Kao specijalni gosti nastupit će Pero Defformero i Sila nečista. Sarajevska Sloga ugostit će, pak, grupu 15. travnja.

 

Ulaznice za zagrebačke koncerte

Dnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr  

 

Organizator koncerta je LAA.