Chuck Mosley, bivši pjevač legendarnih rockera Faith No More, zapao je u tešku financijsku krizu iz koje ne vidi izlaza u skorijoj budućnosti. Štoviše, njemu i njegovoj obitelji prijeti deložacija iz njihova doma u kojem žive već deset godina jer kasne sa stanarinom.

Ne mareći više za vlastiti ponos već za sigurnost njegove obitelji, Mosley se obratio svojim fanovima preko Facebooka te ih zamolio za financijsku pomoć. Već nakon nekoliko sati počele su pristizati donacije od prijatelja i fanova diljem svijeta. Njegova partnerica i slikarica Pip Logan ponudila je neke od svojih slika u zamjenu za one malo veće donacije, moguć je online download njegovih solo albuma Will Rap Over Hard Rock for Food i Demosforsale za donaciju od 1$, a u ponudi su i potpisani vinyli te CD izdanja.

CHUCK MOSLEY (ex - Faith No More) pao na prosjački štap

”Posramljen sam što sam se našao u ovoj situaciji da moram žicati druge za pomoć. Duboko se ispričavam, ali za svoju obitelj učinit ću sve…legalno.Vječno ću vam biti zahvalan i vječno ću se prezirati zbvog dovođenja u ovakvu situaciju.”  –  neke od rečenica koje je Chuck Mosley uputio na svojoj Facebook stranici.

Mosley je djelovao s bendom Faith No More od 1984.-1988., odnosno pjevao je na prva dva albuma; debi uspješnici We Care A Lot i Introduce Yourself prije nego ga je zamijenio aktualni pjevač Mike Patton. Trenutno ima vlastiti bend VUA s kojim radi na novim pjesmama, a odnedavno piše i autobiografiju.