Detour uoči spektakla u Domu sportova otkriva skrivenu pjesmu!

Detour | 8.12. | Dom sportova

Detour

Foto: Mare Milin

 

Grupa Detour donosi peti singl s nadolazećeg studijskog albuma! “Skrivena” će kroz dva tjedna dobiti i popratni videospot, a o samoj pjesmi autor i frontman benda Nenad Borgudan kaže: “Čeka nas možda atipičan singl, ako gledamo zadnje četiri pjesme, atipičan u smislu tempa. Ovaj put to nije plesna pjesma, ovaj put je to jedna balada. Ali mislim da će, kao i neke naše prijašnje sporije stvari dobro leći našim fanovima.”

Singl “Skrivena” dolazi samo nekoliko tjedana prije novog studijskog albuma TourDetour koji bi svjetlo dana trebao ugledati već krajem studenog: „TourDetour“ podsjeća na nekakvu rutu, na nekakvo putovanje. Ali i samo ime albuma govori da se radi o ‘na prvu’ nespojivim pojmovima – putu i skretanju s puta. Ja ne radim sve pjesme u istom stilu nego pokušavam pronaći, ajmo reći, jezik za određenu pjesmu pa od tud taj neki eklekticizam tj. različitost u svim tim izražajima. A TourDetour je baš to – spajanje nespojivog.” – kaže Nenad Borgudan.

Vlasnicima Porina za najbolji pop album te pjesmu godine 2018. svakako je posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrialu te u K.D. ‘Vatroslav Lisinski’ s grupom Pavel, 8. prosinca pripremaju i koncert u zagrebačkomDomu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album.

“Dom sportova je bila logična stepenica i pripremili smo puno toga. Od posebnog repertoara, aranžmana i na kraju gostiju… Bit će to naše veliko slavlje i pozivam sve da budu njegovim dijelom” – iskren je Nenad.

 

Ulaznice su dostupne po cijeni od 90 kuna na sljedećim prodajnim mjestima: 

 Eventim.hr -> https://goo.gl/38iMQF
Dirty Old Shop (Tratinska 18)
Rockmark (Berislavićeva 13)
Dallas Records (Paromlinska 49/1)
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2A)

 

Više o koncertu pronađite na Facebooku.

Detour / Dom sportova, 8/12/18