Eliot Alma objavila prvi EP “Eliot Alma”

 

 Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, novo ime na kantautorskoj sceni predstavljeno singlovima „Eliot And I“ i “Unchained”, objavila je prvo EP izdanje pod nazivom “Eliot Alma”.

Eliot Alma – EP “Eliot Alma”

Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju predstavlja pjesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima.

 

Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na „Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.

 

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svijet pustiti Eliot Almu.

 

EP “Eliot Alma” izdan je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima