Picture 108

Potvrđeni su novi izvođači predvođeni legendarnim punk bendom Hladnim pivom koje trenutačno dominira top listama s novim singlom Vjeruj u mene. Na glavnoj pozornici obožavatelji će moći iz prvih redova saznati kako zvuči novi album „Dani zatvorenih vrata“ uz vrhunsku produkciju koja prati ekipu iz Gajnica.

Ranije najavljenim imenima poput Urban & 4, Sassja, Eddy Ramich, Gru, SevdahBABY, Jonathan i Vanillaz pridružuju se Big Strip Gorila, Justin’s Johnson, Soom T & Jstar, Dog House, MORT i Vlasta Popić.

Ove godine po prvi puta na tri pozornice Pannonian Challenge ugostit će preko 50 izvođačaa, uz glazbeni program moći ćete uživati u nezaboravnim trenucima adrenalinskog skakanja slobodnim stilom s velikih visina i mnogih drugih sadržaja koje ćemo otkriti u tjednima koji slijede. Sve najnovije vijesti možete dobiti prateći nas na Instagramu, Twitteru i Facebooku.

ULAZNICE

Trenutačno su u prodaji posebne Komančeros festivalske ulaznice po cijeni od 199 kuna s kojom ostvarujete poseban popust i niz pogodnosti.

Ulaznice za Komančerose su limitirane i od trenutka kada se rasprodaju kreće prodaja Early bird festivalskih ulaznica po cijeni od 239 kn koje uključuju ulaz na sve sportske i glazbene sadržaje.

Uz njih će biti dostupne Festivalske Sport ulaznice po cijeni od 60 kuna koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj te Festival Music ulaznice po cijeni od 209 kuna koja omogućuje ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala.

Dnevne ulaznice ukoliko festivalske ne budu rasprodane, bit će dostupne na blagajni festivala.

Ulaznice možete nabaviti putem:

Entrio sustava
– Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat) radnim danom od 08-16 sati