ISCHARIOTZCKY
NOVI SINGL „TOO GOLD“

 

Breljanski bend Ischariotzcky objavio je novi singl „Too Gold” koji će se naći na nadolazećem studijskom albumu.

 

Joško Klarić kao autor glazbe i teksta i ovoga puta predstavlja svoj prepoznatljivi indie pop zvuk. “U pjesmi “Too gold” me vodila misao kako negativne reakcije lako postanu i stil života, jednako kao u što god uložimo dovoljno vremena postanemo u tome profesionalni, bila to pozitivna ili negativna osobina.”

 

 

Singl “Too Gold” peta je pjesma objavjena nakon albuma “Recovery”, a još jedan primjer smjera u kojem ide nadolazeći album. Pjesma je snimana u studiju Konoba u Brelima,  mix i master potpisuju Neven Marinac i Joško Klarić, dok je za prateći vizual zaslužan Duje Medić.

 

Svoj prvi studijski album „Recovery“ breljanski je bend objavio krajem 2018. za LAA, uhvatio nominaciju za nagradu Rock’n’Off i mnoge samostalne i festivalske nastupe. Na novim pjesmama produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom, a predstavljajući nove instrumentacije i efekte, oblikovali su vlastiti izričaj. Nakon suradnje s J.R. Augustom u pjesmi „Trouble“, sa singlom “Commitment” bend je napravio proboj na inozemno tržište vrteći se na četiri kontinenta, nasljednik “Fury Of The Nile” nastavio je uspjeh, a uz singl “Temper”, kao i novi “Too Gold” nastavljaju davati uvid u nadolazeći album.

 

Singl „Too Gold“ u izdanju LAA / Basic & Rough dostupan je na svim glazbenim digitalnim servisima.