iZLET – ”MAJČIN SKUT” za sretan Majčin dan i uz posebnu posvetu Zagrebu!

Singl najavljuje izlazak albuma prvijenca ”Nikad ne znaš, to je ono..”

 

Vrijeme je za izlet! Iako vremenska prognoza posljednjih dana nije naklonjena izletnicima i ljubiteljima prirode, vrijeme još uvijek nije našlo načina da pokvari slušanje glazbe.

Momci iz zagrebačkog benda IZLET to jako dobro znaju pa su proljeće iskoristili kako bi prve zrake sunca ugledao njihov album prvijenac „Nikad ne znaš, to je ono..“ koji će uključivati singlove ‘Maša’, ‘Pernastica’, ‘Ne žurim’ i ‘Svemir’, kao i najnoviji singl ‘Majčin skut’ kojim najavljuju rađanje albuma. ‘Majčin skut’ svojevrsni je poklon za Majčin dan koji se ove godine održava u nedjelju, 8. svibnja. Uz očitu posvetu majkama, pjesma u sebi krije i ljubav prema glavnome gradu, pa su tako IZLETovci Zagreb opjevali stihovima ‘čelom stojim gore, pogledom ka nebu, fala dragi Bože kaj sam u Zagrebu’.

Country prizvuk koji neodoljivo posjeća na Azru iz doba „Filigranskih pločnika“ i u 21. stoljeću zvuči primamljivo i svježe, a glazbom, tekstom i aranžmanom Toni Kumerle iz IZLETA oživljava onaj stari Zagreb kakvog se svi s nostalgijom prisjećaju.

Pjesmu možete poslušati na linku: https://youtu.be/5g_VUX4rX5Q

iZLET društvene mreže:

Facebook

Youtube

Soundcloud