Uz uspješnu glazbenu karijeru koja se proteže na dva desetljeća, Kiril Djaikovski je bez sumnje jedan od najcjenjenijih i hvaljenih elektronskih umjetnika s Balkana. Smatra se jednim od prvih glazbenih producenata koji je predstavio balkanski zvuk modernoj plesnoj produkciji – svjetski poznat kao “Balkan Beat fenomen”. Djaikovski je skladao glazbu za poznate filmove Milče Mančevskog (Prije kiše) i nastupio je na festivalima poput Pohoda, Woodstock, Exit Festival, Repercussion Festival i dr. Kiril na glavnu pozornicu Pannonian Challenge-a dolazi s pojačanjem, pjevačicom TK Wonder i producentom MC Waspom.

Uz prethodno najavljene Kirila Djaikovskog, Hladno pivo, Urban&4, Sassja, Soom T & Jstar, Eddy Ramich, Vanillaz, Gru, SevdahBABY, Jonathan, Big Strip Gorila, Justin’s Johnson, DogHouse, MORT, Vlasta Popić pridružuju se Baden-Baden, Bugarska skupština, Umbo, ABOP i Die Hausers.

panonian

ULAZNICE MOŽEŠ NABAVITI VEĆ PO CIJENI OD 60 KUNA!
Od 29. travnja 2015. Festivalske Sport ulaznice koje uključuju ulaz u Skate park i sportski sadržaj za tri dana možeš nabaviti po cijeni od 60 kuna.Večernje Music ulaznice za ulaz na tri pozornice za jednu večer možeš nabaviti po cijeni od 69 kuna.Festival Music ulaznice dostupne su po cijeni od 199 kuna, a omogućuju ulaz na sve tri pozornice za vrijeme trajanja festivala i nezaboravno glazbeno iskustvo.

Pannonian Camp koji uključuje besplatni parking, pitku vodu, tuševe, ulaz na bazene „Copacabana“, besplatni WI-FI, punjače za mobitel, toalet i parking za karavane, ove godine iznosit će 150 kuna. Kamp se otvara 17. kolovoza u 09:00 sati i zatvara 23. kolovoza u 16:00 sati. Za više informacija možeš se javiti na kamp@pannonian.hr.

Festivalsku Sport&Music+Camp ulaznicu koja ti donosi potpuno festivalsko iskustvo i uključuje ulaz u Pannonian skate park i tri glazbene pozornice za tri dana te sve sadržaje Pannonian Campa dostupna je po cijeni od 239 kuna.

Ulaznicu možeš nabaviti putem:
Entrio sustava
 Agencije Luminis (Županijska 1, Osijek) radnim danom od 08-16 sati

Više informacija o ulaznicama saznaj na Facebook događaju

About The Author