Kraj Programa predstavlja novi singl

‘Svaki novi dan’

 

Kraj Programa predstavlja novi singl  'Svaki novi dan'

promo photo

 

Riječki ‘Kraj programa’ predstavlja spot za novi singl  „Svaki novi dan“, ujedno uvod u novi ciklus friško snimljenog trećeg albuma,  koji će biti objavljen u travnju 2024. godine.  Spot za  „Svaki novi dan“  uranja  gledatelje  u  tematiku  pjesme  kroz  kreativne  prikaze  rutinskih  radnji  i svakodnevnih  obaveza  koje  nisu  nužno  zanimljive  i  pozitivne,  ali  poruka  pjesme  podsjeća  da  i  u  tim  običnim stvarima možemo pronaći čar, izjavili su iz benda i dodali:

”Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog spota. Prvenstveno našim glumcima, redom Vedran Iskra, Leonard Berisha i Domagoj Spaić, koji su savršeno utjelovili likove iz naše priče. Hvala Liči, koji nam je ustupio OKC Palach za potrebe snimanja. Posebno hvala svim talentiranim muzičarima, koji su pod vodstvom našeg Dina snimili sjajnu jazz verziju ovog novog singla, to su redom Matko Basara, Leonard Berisha te Franjo Črnarić. I za kraj, veliko hvala Dorianu Ristiću na genijalnoj radio najavi singla!”

 

Glazbu, tekst i aranžman  potpisuju članovi benda Đina Škulić Igor Klanfar i Ivan Brajković. Pjesmu je  snimao i producirao bubnjar benda Igor Klanfar,  dok  je  za miks i mastering bio zadužen Josip Pilipić (Silversound  Studio).  Spot  su  snimali  Domagoj  Spaić i Luka Filipan koji je također odradio montažu spota, a scenarij potpisuju članovi benda.

 

 

Kraj Programa

IG

FB