„Vježbajte da budete lijepi, zdravi, izdržljivi! Čeka nas jedan naporan vikend, 14. i 15. veljače, AntiValentinovo, Boćarski dom!“

Pod budnim okom Damira Martinovića Mrleta, Let 3 je novi radni tjedan započeo onom poznatom ‘u zdravom tijelu, zdrav duh’!

U samom centru grada naši najdraži Riječani odradili su kondicijski trening i počeli s opakim pripremama za nadolazeće peto izdanje AntiValentinova koje će se održati u mjesecu zaljubljenih ili antizaljubljenih na samo Valentinovo u petak, 14. te u subotu, 15. veljače u Boćarskom domu!  

Zagrijavanje je krenulo u Bogovićevoj ulici odakle su se letećim korakom zaputili prema Cvjetnom trgu, a uz pratnju oduševljenih prolaznika, otrčali su nekoliko počasnih krugova oko Cvjetnog, a zatim su se ugodno smjestili na karimate i pod stručnim vodstvom fitness influencera Mrleta uz posebno prilagođenu fitness verziju pjesme ‘Kurcem u čelo’ te uz poznate hitove devedesetih ‘Šumica’ Ivane Banfić IBEE i ‘Reci da’ poznatog dvojca Neki to vole vruće pokazali  svoju zavidnu kondiciju te nam dali naslutiti da će ovogodišnje izdanje Antivalentinova koje se održava pod sloganom ‘Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje” biti neočekivano i neviđeno dobro!

 

Ovog je ponedjeljka, 3.2. sve bilo u znaku broja 12 koji označava broj dana do njihovog nastupa na Antivalentinovu pa su tako dečki dvanaest puta istegnuli vrat na lijevu pa dvanaest puta na desnu stranu, napravili dvanaest sklekova, dvanaest čučnjeva, dvanaest katare udaraca, dvanaest skokova preko vijače.

„Još dvanaest dana do Antivalentinova u Boćarskom domu. Bit ćemo lijepi, uvježbani, izdržljivi, puni kondicije!“ – poručio je Mrle.  Uskoro je tjelesna temperatura narasla, otkucaji srca se ubrzali pa se i vježbanje polako bližilo kraju, a uspješno odrađeni trening Mrle je zaključio uz poruku:

 „Vježbajte da budete lijepi, zdravi, izdržljivi! Čeka nas jedan naporan vikend, 14. i 15. veljače, AntiValentinovo, Boćarski dom!“

 

 

Već tradicionalni festival Antivalentinovo, čiji su predvodnici upravo Let 3 ove godine pripremili su nam dvodnevnu pop-dance-punk-alter-rock svetkovinu – prva večer petak 14.02., u znaku je cro-dance zvuka devedesetih, vječnih hitova osamedesetih i zarazno plesne muzike koju nam donose I. Bee/Minea/Ella, Neki to vole vruće, Kuzma & Shaka Zulu, DJ Kneža i posebna gošća, Alka Vuica. Subotnji lajnap donosi nam žestoke punk-rock zvkove uz headlinere Let 3 i njihove goste, Paraf, M.O.R.T., Overflow i Ogenj!

 

A prije Zagreba, 12. i 13. veljače, AntiValentinovo se po drugi puta obilježava i Ljubljanskoj Cvetlićarni gdje će uz Let 3 nastupiti Paraf, Vatra, NIET, Infected, PeteParadox i Elevatorsi!

 

 

AntiValentivnovo #5 – Niti ljubav, niti karanje, samo tulumarenje! 

Antivalentinovo #2 – Cvetličarna – Ljubljana

 

—–

Ulaznice su u prodaji po sljedećim cijenama:

dnevna 80 kn | dvodnevna 120 kn

dvodnevna za dvoje | 180 kn

—-
Službena prodajna mjesta:

eventim.hr – AntiValentinovo#5

prodajna mjesta Eventima

Dirty Old Shop | Tratinska 18

Rockmark | Berislavićeva 13

Dallas Music Shop | Splitska 2A, Rijeka

 

——-

Medijski pokrivaju:

Jutarnji list | 24 sata

Radio 101 | Radio Student

Radio Vrbovec | Petrinjski radio | Prvi karlovački | City radio

DOP magazin | Glazbeni.info | Divan.fyi | Mixer | Treći svijet | Balkanrock | Mixeta | Soundguardian | Rockography

About The Author

Glavni urednik Rockography Magazina – web portala posvećenog glazbi i koncertnoj fotografiji i član nadzornog odbora foto kluba “Color” Rijeka. Kao žestoki ljubitelj glazbe te koncertne i scenske fotografije zajedno sa svojim fotoaparatom našla sam se licem u lice s mnogim domaćim i stranim izvođačima kao što su: Massimo, Meritas, Arsen Dedić, Vatra, Tereza Kesovija, Opća Opasnost, Let 3, Metallica, Guns’N’Roses, Rammstein, Sting, Billy Idol te mnogi drugi... Iza sebe imam nekoliko samostalnih, ali i zajedničkih izložbi koncertne fotografije koje sam organizirala zajedno sa svojim sestrama Slavicom i Anom, također ljubiteljicama koncertne fotografije i urednicama Rockography Magazina. Sudjelovala sam i u skupnim domaćim i međunarodnim izložbama gdje je moj rad prepoznat i odlikovan višestrukim priznanjima i nagradama, a fotografije su mi objavljivane na brojnim domaćim portalima i u nekoliko časopisa. Dugogodišnji rad dosta je vezan uz riječku rock scenu, ali moja kreativnost najviše dolazi do izražaja na koncertima žestoke glazbe stranih izvođača, pogotovo na open air festivalima. Kaže se da slika govori tisuću riječi, no postoje fotografije koje ne samo da govore, nego pjevaju i sviraju tisuću pjesama. Glazbu nikada nisam samo slušala, uvijek sam ju osjetila srcem i gledala kroz objektiv te pokušavala pronaći najbolji način kako pravi trenutak učiniti vječnim.