LUCE nam donosi moćnu baladu ‘Proći će’, najavni singl njezinog nadolazećeg albuma prvijenca!

 

“‘Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo “kuhale” u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s ‘Proći će’. Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.” – o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica.

Pjesma ‘Proći će’ šesti je singl kojim Luce najavljuje ‘Susret’, svoj album prvijenac, koji se u izdanju Menarta očekuje početkom listopada. Nakon toga će uslijediti i njegova koncertna promocija, 19.10. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa već sad najavljujemo da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivan, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

‘Proći će’ će vjerujemo postići status još jednog autorskog bisera jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene.

 

Facebook event

 

Ulaznice po cijeni od 60 kuna do 19.9. nabavite na službenim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Rockmark |
Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Records |
Paromlinska 49/1, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka |
Splitska 2a
Prodajna mjesta Ticketshopa 
| https://bit.ly/2oWhccG
Ticketshop.hr |  https://bit.ly/2oWhccG

—–

LUCE

FB

IG 

About The Author