Kako to već biva svake godine, MetalDays festival opet je na dobrom putu da bude rasprodan. U prodaji je ostalo još jako malo festivalskih (sedmodnevnih) ulaznica, a ograničen je i broj trodnevnih i jednodnevnih ulaznica. Kako biste na vrijeme omogućili prisustvovanje ovom vrhunskom eventu, posjetite ovaj link i nabavite svoju ulaznicu.

Metaldays 2015

Organizatori su već objasnili zašto stalno naglašavaju kako je broj ulaznica ograničen. Naime, kapacitet mjesta gdje će se održavati festival je ograničen, stoga je na raspolaganju samo 12 tisuća ulaznica. Organizatori naglašavaju kako su fer i igraju pošteno te nipošto ne žele premašiti dozvoljeni kapacitet. Jednostavno ističu: ‘…tko prvi, njegova ulaznica…’. Stoga još jednom srdačno pozivaju sve zainteresirane da što prije rezerviraju svoj primjerak ulaznice. Ulaznice možete kupiti na sljedećem linku: www.mhshop-online.com

Podsjećamo, ovogodišnje izdanje Metaldays festivala (2016.) održat će se od 24. do 30. srpnja u Tolminu (SLO). Izdvajamo samo neke od vrhunskih bendova koji će nastupiti: Blind Guardian, At The Gates, Dying Fetus, Kreator, Marduk, Testament, Exodus, Septicflesh, Electric Wizzard, Dragonforce i još mnogi drugi.