MR.LEE & IVANESKY

 

– premijera novog videospota ”Colors” na CMC televiziji i portalu Muzika.hr

– promocija spota u Dallas Music Shopu Rijeka

– Garaža na HRT-u

MR.LEE & IVANESKY

Mr.Lee & IvaneSky, Promo photo

 

Kreativni tandem Mr.Lee & IvaneSky, Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, u četvrtak 27. travnja predstavlja spot za svoj treći singl pod nazivom „Colors“. Videospot će biti premijerno prikazan u Vijestima na CMC televiziji te portalu Muzika.hr u 19 sati, a u isto vrijeme Mrle i Ivanka održat će promociju spota uz kratki nastup u riječkom Dallas Music Shopu. U samom spotu Romana Grozića snimanom u Tvornici žarulja Zagreb postupno dolazi do eksplozije boja. Jednako tako, Mrle i Ivanka spremaju interaktivni performans na promociji u riječkom DMS-u stoga pozivamo sve zainteresirani da se okupe u Splitskoj 2A i prate sve novosti na Facebook eventu.

Video poziv pogledajte ovdje.

U subotu, 29. travnja u 17:15 na HTV2 u Garaži predstavljaju pet pjesama s njihovog prvog albuma ”Colors”. Iako je na albumu dobar dio pjesama inspiriran i nastao kao glazba za filmove i kazališne predstave, “Colors” je u mnogočemu više od albuma glazbe za kazalište i film. Svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop album, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima. Uz pokretački duo; Ivanku i Mrleta u ovom HRT-ovom studijskom mini koncertu, sudjeluje još nekoliko sjajnih glazbenika; gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin (Morso, Let3) i Ivan Valušek na sitaru.

U pjesmi “Sve za ljubav” Ivanki se pridružio Boris Štok (ex Quasarr). U Garaži izvode i Colors, Carmen i Zadnje riječi/Last Words i Happiness.