Nove pjesme “Mr.Lee&IvaneSky” sada se mogu poslušati i u Runaways Sessions okruženju!

U iščekivanju novog uratka poslušajte i pogledajte nove autorske pjesme s novom proširenom ekipom izuzetnih glazbenika.

Uz Damira Martinovića Mrleta i Ivanku Mazurkijević, autora koji se kriju iza imena Mr.Lee&IvaneSky, tu su i Dražen Baljak (Let3), Vlado Simčić Vava, Ivan Bojčić Bin (Let3, Morso), Ivan Valušek (sitar, bas).

Pogledajte i poslušajte jednu aktualnu “Zadnje riječi”, jednu novu pjesmu “Carmen” i jednu samozatajnu “Nije dobro” … Ove pjesme kao i mnoge nove u pripremi pratite i na Facebook stranici ovog electro rock dua.

”Evo slijedi ton, njega preklapaju tisuće tonova poput minijaturnih kolibrića koji ne gube bitku sa brzinom svjetlosti. U traženju preseljenja na novu razinu, drugu dimenziju i neumornom pokušaju da tražimo nespojivo i da ipak spajamo poslužujemo Vas sa tri vrlo različite pjesme.

Jedna je bila bijeg od ljubavi no pred smrt… objava o njoj. Slijedeća je “Carmen” o želji za “odlukom”, mantrična pjesma sa sitrom koja završava u furioznoj eksploziji svih udruženih glazbenika. Treća pjesma nema nikakve sličnosti sa prve dvije, tužna je objava o svjesnosti životarenja u mediokritetski uređenoj sredini. “Nije dobro” je spojena nestvarnim zvukovima iz Mr.Lee radionice i glasom gospođice IvaneSky.” – najavili su autori pjesama!

 

Poslušajte kako su zvučali:

Runaways Sessions – Mr.Lee & IvaneSky Part I:

 

 

Runaways Sessions – Mr.Lee & IvaneSky Part II:

 

 

Runaways Sessions je glazbena online emisija Runaways Production ekipe iz Zaprešića. Cilj projekta je snimiti i promovirati vrhunske Hrvatske i regionalne izvođače koji ne mogu doći do medijskog prostora koji zaslužuju! Scenarij je jednostavan. U jednom take-u izvođač snima svoj live performans. Čar toga je da se ne dobije plastičan dojam sviranja, već naprotiv, sirov i simpatičan!

Facebook: www.facebook.com/MrLee-IvaneSky