Novi spot Gatuza uoči velikog koncerta u Tvornici Kulture 18.04.
Nakon izvrsnih singlova “Ima nešto” i “Mogao bih” te hvaljenog albuma “Van kontrole”, zagrebački eksplozivni rock trojac Gatuzo predstavlja novi spot – “Pod kontrolom”. Spot koji prikazuje Gatuzo u pomalo melankoličnom i smirenijem tonu je režirao Dinko Pasini (Klikam studio), a simbolično, snimljen je u devastiranom kompleksu nikad dovršene zagrebačke Sveučilišne bolnice.Peti studijski album Gatuza “Van kontrole” je producirao proslavljeni dvojac Jura Ferina i Pavle Miholjević, sadrži deset novih pjesama, a iako je objavljen tek prije nekoliko dana, već je osvojio naklonost brojnih glazbenih kritičara.

Koncertna promocija albuma će se održati u četvrtak, 18. travnja u zagrebačkoj Tvornici Kuture. Ulaznice po cijeni 40 kuna nabavite na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 17. travnja, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

“Svirke Gatuza ne bi se posramili ni Jack White, Soundgarden i Pearl Jam… Moćan zvuk i raznovrsne pjesme na najkompletnijem albumu Gatuza”.
Hrvoje Horvat, Večernji list“Kao trojac, sada zvuče još moćnije i prije svega zrelije… Na albumu “Van kontrole” su jasno pokazali da se mogu totalno razuzdati kada nemaju nikakvih ograničenja.”.
Siniša Miklaužić, Muzika.hr

“Da je Gatuzo britanski, američki ili recimo francuski ili skandinavski bend bez ikakve zadrške dosegao bi zvjezdane parametre glamura i vrtoglave cifre emitiranja… Zasluženi pljesak Gatuzu i albumu od mene!”.
Horvi, Terapija.net

“Gatuzo je pokazao da je svakako jedan od bitnijih rock bendova na domaćoj sceni”.
Matej Vidranski, Mixeta.net