ONE STEP AWAY
NOVI SINGL I VIDEOSPOT „SADA JE (NAJ)BOLJE“

 

Progonjeni tezom da je prije bilo bolje, naši punk rockeri One Step Away predstavljaju novi singl „Sada je (naj)bolje“. Zbog karantene razdvojeni u tri grada, Zagrebu, Koprivnici i Varaždinu, glavne uloge u novom videospotu prepustili su – domaćim životinjama.

„Oduvijek me progonila i pomalo gutila ta fraza ‘V naše vreme je sve bilo kak spada, a vi danas nemate pojima o ničemu, a kamoli životu’. Slažem se, al’ u nekom drugom životu. Možda oni koji spavaju čak i vjeruju u to.“ – o singlu objašnjava autor teksta i vokal benda Zoran Piberčnik Zoki te nadodaje: „Rezime svega je – da ste VI prije bili tolko pametni, ne bi se MI danas bavili z glupostima. Nikad nije bilo bolje, al’ nije bilo ni gore. Bilo je točno onako kako je trebalo i biti, samo je to trebalo prihvatiti. Sve ostalo su samo nijanse…“

Pjesmu „Danas je (naj)bolje“ snimao je i producirao Dražen Gavrilović Gara, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Dostupna je na svim streaming servisima i Youtube kanalu benda.

One Step Away – „Danas je (naj)bolje“

One Step Away osnovani su 2000. godine. Prvijenac “V šumi drjeva falidu” (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album “Ni grama srama” (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima). Treći album, s kojeg su dosad predstavljeni singlovi „Kutak ljubavi“ i „Sada je (naj)bolje“ izaći će za diskografa Dostava Zvuka.

One Step Away su:
Zoran Piberčnik – bas, vokal
Bojan Kurbanjev – gitara
Domagoj Čokonaj – gitara
Marko Kuhar – bubnjevi

LINKOVI
Deezer – https://bit.ly/sadjenajboljeDZ
Spotify – https://bit.ly/sadjenajboljeSP
iTunes – https://bit.ly/sadjenajboljeIT
Google Play – https://bit.ly/sadjenajboljeGP
YouTube  – https://youtu.be/jz76bOkFNI4
FB: facebook.com/OSAonestepaway/

One Step Away je bend Dostave Zvuka.

 

dostavazvuka.hr/
facebook.com/dostavazvuka/