Pannonian Rock festival – promo photo

Pannonian Rock festival, koji se prošle godine po prvi puta  održao u malom slavonskom selu u blizini Županje održat će se i ove godine. Ovaj trodnevni open air festival prošle je godine od 11.-13. kolovoza bio epicentar žestoke glazbe uz velika svjetska i regionalna imena poput Tarje Turunen, Destructiona, Rhapsody of Fire, Atomsko Sklonište, Mortal Kombat i mnogih drugih.

O novom izdanju festivala zasad se ne zna još mnogo, ali poznat je datum održavanja Pannonian Rock Festivala vol. 2 – od 15. do 17. kolovoza 2024. godine. Trenutno potvrđeni bendovi su: Nervosa (Brasil), Cold Snap (Hrvatska), Noctiferia (Slovenia), Evil Blood (Hrvatska), Godiva (Portugal), Max Enix (Francuska) i The Skys (Litva). Novost je ta da je promijenjena lokacija održavanja festivala, pa se Pannonian Rock Festival tako seli iz Rajevog Sela u Osijek. Službenu objavu organizatora prenosimo vam u cijelosti:
“Pannonian Rock Festival predstavlja novu lokaciju- Katakombe u Osijeku.
Prije svega želimo zahvaliti Gradu Osijeku na ukazanom povjerenju i prepoznavanju potencijala Pannonian Rock Festivala.
Osim bolje prometne povezanosti i lakšeg pronalaska smještaja, najveći grad istočne Hrvatske nudi i neusporedivo više sadržaja za posjetitelje festivala.
Kao i do sada, posjetiteljima će biti omogućeno kampiranje i parking u neposrednoj blizini festivalskog prostora.
Pješčana plaža na obali rijeke Drave- Copacabana zajedno sa tuševima i toaletima nalazi se u neposrednoj blizini koncertnog prostora, kao i bazeni.”

Sve sadržaje možete pronaći na www.tzosijek.hr
Ulaznice i sve ostale informacije vezano za Pannonian Rock Festival vol. 2 na: