Black Label Society, poznati američki band predvođen fantastičnim gitaristom Zakk Wyldeom prije nekoliko dana objavio je video spot za njihov najnoviji singl pod nazivom ‘Room of Nightmares’.

Video spot režirao je Justin Reich (Ace Frehley, Rex Brown), a priča prati majku koja na sinovoj rođendanskoj proslavi zamoli Black Label Society da odsviraju nešto na što djeca mogu plesati i otad se zabava otima kontroli: nepozvano ulijeću ninje, pirati, ludi klaunovi, opsjednuti i egzorcisti, Zakk i ekipa iz benda očekivano udaraju i lome kosti na sve strane, a ne nedostaje ni kojekakvih eksplozivnih naprava.

‘Room of Nightmares’ prvi je singl s njihovog predstojećeg albuma ‘Grimmest Hits’ koji bi svjetlo dana trebao ugledati 19. siječnja 2018. Ovo, deseto po redu studijsko izdanje Black Label Societyja bit će izdano pod okriljem diskografske kuće Entertainment One Music (eOne Music).

Kako je najavljeno na službenoj facebook stranici Wyldea, novi album će sadržavati ”…pjesme o ljubavi, slomljenim srcima i genitalnim eksplozijama zbog kojih ćete možda završiti na hitnoj…”.Trenutno je u ponudi preorder albuma, i to limitirano potpisano izdanje, a dostupno je za narudžbu putem stranice www.BlackLabelSociety.com

‘Grimmest Hits’
popis pjesama:

1. Tramped Down
2. Seasons of Falter
3. The Betrayal
4. All That Once Shined
5. The Only Words
6. Room of Nightmares
7. A Love Unreal
8. Disbelief
9. The Day That Heaven Had Gone Away
10. Illusions of Peace
11. Bury Your Sorrow
12. Nothing Left To Say

 

zakk wylde, zagreb 7.6.20016

Zakk Wylde u Tvornici Kulture, 7.6.2016.