Voliš ići na koncerte i festivale? Zanima te fotografija ili novinarstvo? Želiš upoznati svoje omiljene bendove radeći intervjue s njima? Daa??? Rockography Magazine omogućuje ti odlazak na koncerte i festivale kao akreditirani novinar (bez plaćanja ulaznica) u Hrvatskoj i šire ukoliko postaneš dio našeg tima!

Zaljubljenicima, prvenstveno u glazbu, te fotografiju i novinarstvo želimo pružiti priliku da se istaknu i pokažu svoje vještine na području koncertne fotografije i glazbenog novinarstva te time steknu novo iskustvo ili poboljšaju postojeće.

Koncertni izvještaji, intervjui, najave koncerata, kolumne i recenzije, vijesti sa svjetske i domaće glazbene scene te koncertne galerije fotografija sadržaji su koje možete pronaći na stranicama našeg web magazina. Rockogaphy Magazine otvoren je za suradnju s ambicioznim, kreativnim, sposobnim i ozbiljnim osobama koje spadaju u grupu zaljubljenika u glazbu i fotografiju/novinarstvo te imaju želju za učenjem, razvojem i stjecanjem novih iskustava te upoznavanjem novih ljudi iz cijelog svijeta.

Tražimo suradnike/volontere novinare i fotografe s podučja Republike Hrvatske.
Javite nam se na magazine@rockography.com.hr i postanite dio našeg Rockography tima!

 Postupak prijave:
Na mail magazine@rockography.com.hr pošaljite kratak životopis s osobnim podacima i izborom željenog područja (fotografija ili novinarstvo) te primjerom radova ukoliko ste već imali iskustva sa suradnjom s nekim od glazbenih portala ili magazina. Naglašavamo da prethodno iskustvo u fotografiranju /izvještavanju nije nužno. U tom slučaju kao primjere radova možete poslati ogledne radove: dake fotografije mogu biti, uz koncertnu fotografiju, i drugih tematika, a kao primjer članka možete poslati vaš osobni utisak s koncerta na kojem ste bili kao posjetitelj ili recenziju nekakvog albuma.

Suradnici našeg portala na koncerte odlaze kao akreditirani novinari (press pass, photo pass), što znači da NE SNOSE TROŠKOVE kupovine ulaznica.