”TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO OD NJE”- nova skladba kantautora DANIELA CRNOŠIJE VIENE!

”Tako blizu, a tako daleko od nje” nova je pjesma kantautora Daniela Crnošije Viene. Pjesma govori o romantičnoj povezanosti dvoje ljudi i magiji koja dovede do nje. Inspirirana je istinitom pričom te samim time oplemenjena zanimljivim iskustvom koje je bilo inspiracija za stvaranje skladbe.

„To je priča o strasti, o kemiji, o onome što nas pokreće, što nas čini živima, tražila je da joj napiše pjesmu, nije mogao dok se nije desila kemija, sada je snimila spot sa njim za pjesmu koju je napisao za nju, stvarna je i iskrena, nastala je iznenada kao grom iz vedra neba, kako to samo život zna dok nam šalje poruku da smo nemoćni i onda nas dotakne čarobna moć kemije – bez obzira na sve razlike koje nam društvo – kultura ili vjera nameću“ , kaže o pjesmi autor Daniel Crnošija Viena.

Autor glazbe i teksta je Daniel Crnošija Viena, a aranžman zajedno s njim potpisuje Miroslav Lesić – Lesique koji je i producent pjesme. Kemiju koja je prethodila snimanju spota možete osjetiti i u spotu koji se snimao na nekoliko lokacija diljem Hrvatske. Redatelj videospota je  Eugen Slavik, snimatelj je Borna Elwazir, a scenarist videospota je Dreamer.

About The Author