S.A.R.S. & NIČIM IZAZVAN

imaju novi singl!

”Glupost” slušajte premijerno na Soundset mreži i gledajte ekskluzivno na MTV televiziji i portalu Muzika.hr

 


S.A.R.S. & NIČIM IZAZVAN 

S.A.R.S. je bend koji je pri samom vrhu koncertnih aktivnosti u cijeloj regiji, no izgleda da nećemo još dugo čekati njihov posve novi studijski album!

Uvijek puni inspiracije i volje za snimanjem novih pjesama, nakon samo godinu dana pri samom su završetku novog albuma znakovitog naslova ”Poslednji album”.

 

Pred nama je novi singl ”Glupost” koji ima i pripadajući spot, a ekskluzivnu premijeru možete pogledati 9. svibnja u 20 sati na MTV-u i portalu Muzika.hr!

Premijera singla bit će na Soundset mreži istog dana u 12 sati!

 

Novim singlom ostvarena je suradnja s vrbasko-beogradskim sastavom ”Ničim izazvan”, bendom koji je osvojio publiku svojim istoimenim vrlo cijenjenim debitantskim albumom. Članovi sastava ”Ničim izazvan” pojavljuju se u novom spotu zajedno uz S.A.R.S.-ovce, no ova će se pjesma pronaći isključivo na ”Poslednjem albumu”.

 

Veseli i pozitivni singl upravo je ono što ćemo slušati u ljetnim danima u radijskom eteru, naravno, uz neizostavnu ljubavnu tematiku je uvijek neiscrpna inspiracija S.A.R.S.-ovcima.

 

Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22.10. zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

 

 

”Poslednji album” u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa izlazi 15. svibnja ekskluzivno na Deezeru!