THE LAST LOCATION predstavlja novi singl 'MISTIČNA'!

Promo photo

 

Regionalno poznati sarajevski bend The Last Location premijerno predstavlja svoj četvrti singl ‘Mistična’ koji će se naći na nadolazećem albumu ‘The Last Location’ u izdanju Dallas Recordsa Hrvatska. Nakon ‘Calling my name’, ‘Ti’ i ‘Nestajem’, donose novu pjesmu kojom se, kako kažu, na momentevraćaju organskom zvuku.

„Pjesma “Mistična” je pop rock ljubavna pjesma gdje smo se na momente vratili organskom zvuku i živim instrumentima, a kroz cijelu se pjesmu provlači emotivna i ”mistična” melodija iznesena modernim gitarskim rifovima.”–  The Last Location

 

The Last Location je nastao u Sarajevu kao projekt trojice mladih glazbenika, braće blizanaca Ahmeda i Muhameda Latića i Edina Mucića nakon čega im se pridružuje Danijal Bajraktarević. Na sceni aktivno djeluju od 2008. godine, a već s prvim objavljenim singlom ‘You lied to me’pojavili su se na talijanskom MTV-u. Zagrebačku publiku osvojili su otvaranjem koncerta Plavog orkestra, gdje su nastupili kao predgrupa u velikom Domu sportova. Glazbu, tekst i aranžmane novog singla potpisuju članovi benda, koji su radili i na produkciji zajedno s Borjanom Miloševićem.

 

POSLUŠAJTE NOVI SINGL!

About The Author