Šesnaesto izdanje Pannonian Challenge festivala ekstremnog sporta održava se od 19. do 23. kolovoza u Osijeku i ove godine donosi vrhunski glazbeni program predvođen nastupom jednog od najboljih rock bendova Urban & 4.

urban

 

Najveći festival ekstremnog sporta i glazbe u jugoistočnoj Europi!
I ove godine Osijek ugošćuje više od 200 sportaša u disciplinama BMX, In-line i Skate, a Copacabana postaje središnje mjesto ludih provoda do ranih jutarnjih sati uz fenomenalnu atmosferu na tri glazbena stagea i preko pedeset izvođača.
Prve glazbene večeri 20. kolovoza 2015. kao headliner Damir Urban na glavnoj pozornici otpjevati će set najboljih pjesama s ranijih albuma „Odlučio sam da te volim“, „Ostavljam te samu“, „Mjesta za mene“, „Budi moja voda“ kao i selekciju pjesama s novog hit albuma “Mamut“ uključujući i nedavni hit „Priđi bliže“. Na lijevu obalu rijeke Drave ove godine po prvi puta dolaze i regionalne zvijezde poput beogradskih SevdahBaby i Gru, kao i mladi riječki bend Jonathan, tuzlanska hip hop/reggae umjetnica Sassja, zagrebački Eddy Ramich i DJ dvojac Vanillaz.

Ulaznice – https://www.entrio.hr/event/pannonian-challenge-2302
Više informacija – http://2015.pannonian.hr/

About The Author