Porinom ovjenčani duet Vatre i Massima ‘Nama se nikud ne žuri’ najemitiranija je pjesma domaćeg etera u 2018. godini! Prema godišnjem izvješću ZAMP-a, prošle smo godine najviše slušali Vatru i Massima koji se s duetom nalaze na samom vrhu ljestvice,  a na godišnjoj top listi Hrvatske diskografske udruge, ‘Nama se nikud ne žuri’ nalazi se na visokom drugom mjestu!

S istoimenog aktualnog albuma u eterima radijskih postaja trenutno slušamo novi singl ‘Poruke u boci’, koji je baš kao i njegovi prethodnici s albuma odmah ušao među najemitiranije pjesme na nacionalnoj ljestvici HR top40 te se polako penje prema vrhu!

 

Nakon obljetničkog koncerta kojim su proslavili 20 godina karijere u zagrebačkom Domu sportova, Vatra se priprema za ovogodišnji nastup na Ultra Europe festivalu, što dosad još niti jednom bendu nije pošlo za rukom!  U sklopu festivala predstavit će novu suradnju s DJ Lorenzom i Larom Bang ‘S tobom sve je ludo’ (u izdanju Croatie Records), a nakon Ultre Vatra nastavlja ljetnu turneju po Hrvatskoj i ukazuje se na sljedećim lokacijama:

28.06. Vukovar / Dunav Art Fest

29.06. Đurđevac / Picokijada

02.07. Zagreb / Rooftop Lateral akustik

12.07. Drniš / Trg

13.07. Split / Ultra

19.07. Štrigova / Štrigovske noći

02.08. Imotski / Dan Grada

03.08. Brač-Milna / Trg

12.08. Pula / Kastel

13.08. Trogir / Tvrđava Kamerlengo

27.09. Pregrada / Trg

11.10. Lovran / Trg

 

 

About The Author