ZAGREB CALLING
PON 13.7. – BILLY IDOL / PARTIBREJKERS / PSIHOMODO POP
UTO 14.7. – FAITHLESS / DETOUR / NIPPLEPEOPLE
ŠRC ŠALATA
https://www.facebook.com/events/801176113303073/

Zagrebački electro-pop dvojac Nipplepeople otvorit će 14. srpnja drugu večer Zagreb Calling festivala na Šalati i zagrijati publiku za nastupe grupa Detour i Faithless.

Nipplepeople 04

 

Misteriozan, maskiran duo Nipplepeople na sceni je od 2008. godine kada su izbacili prvi singl “Broj”. Lokalni uspjeh pretvorio se u nacionalan objavom pjesme “Sutra”, jednog od najizvođenijih hitova ljeta 2010. koji je bend postavio na pozornice Exita, Terranea, Hartere, budvanskog Summer Festa i mnogih drugih festivala. Medijsku tišinu grupa je prekinula s dva odlična izlaska u protekloj godini.

Toplija i intimnija, ali i dalje plesna “Tebi” objavljena je u ožujku 2014., a nasljedio ju je punokrvni dancefloor hit s dodirom nostalgije, “Balkan Express”, koji je svoj put do etera našao početkom proljeća. Proteklih mjeseci Nipplepeople su održali sjajne koncerte pred zagrebačkom i splitskom publikom, a 14. srpnja ih očekuje nastup pred punim auditorijem stadiona na Šalati.

Drugi dan Zagreb Callinga dobio je, tako, svoju konačnu formu. Uz Nipplepeople na pozornicu će se popeti grupa Detour, jedan od najtraženijih domaćih bendova ovog trena te veliki Faithless koji će impozantim live nastupom obilježiti 20 godina karijere.

Prvi dan festivala, ponedjeljak, 13. srpnja, proteći će u znaku teških riffova Billy Idol ate njegovih specijalnih gostiju – beogradskih Partibrejkersa i zagrebačkog Psihomodo Popa.

Organizator koncerta je Avalon Production u suradnji s ITB-om.

Ulaznice

U prodaji su dnevne ulaznice, posebno za ponedjeljak i posebno za utorak po cijeni od 229 kn. Taj iznos ostaje do dva dana prije koncerata kad se penje na 249 kn.

Službena prodajna mjesta:

Službena prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

About The Author