Nakon 20 godina, death metal legende Cannibal Corpse vraćaju se u Zagreb. Davne 1996. svirali su u tadašnjem zagrebačkom rock klubu Remetinec sa sunarodnjacima Immolation, a koncert je otvorio zagrebački ex-bend Forlorn Legacy. 1998. Još su jednom posjetili Hrvatsku i odsvirali Uljanik u Puli. Ovaj put sa sobom dovode brazilske deathere Krisiun i norveško/talijanske Hideous Divinity.

 

 

 

S radom su počeli 1988. Prvi album Eaten Back To Life objavili su 1990. odmah za Metal Blade Records, a 2014. su objavili 13. studijski album „A Skeletal Domain“ te ostali vjerni svom prvom diskografu.

Cannibal Corpse je bend kojeg kroz cijelu karijeru prate kontroverze zbog eksplicitnih tekstova i morbidnih te vulgarnih artworka koji su ukrašavali njihove albume i najavljivali koncerte.
Zadnji lineup čine Paul Mazurkiewicz, Alex Webster, Rob Barrett, George Fisher i Pat O’Brien.

 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od150 kuna potražite u Dirty Old shopu (Tratinska 18) te u Vintage Industrial Baru (svaki dan od 20 sati, osim ponedjeljkom kada je klub zatvoren). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će pretprodaji/170 na dan koncerta
Prodajna mjesta: Vintage Industrial (Savska 160) & Dirty Old Shop (Tratinska 18)

 

 

CANNIBAL CORPSE online:

http://cannibalcorpse.net/

https://www.facebook.com/cannibalcorpse

https://twitter.com/corpseofficial

KRISIUN online:

http://www.krisiun.com.br

https://www.facebook.com/krisiun.official

https://twitter.com/krisiun

HIDEOUS DIVINITY online:

https://www.facebook.com/hideousdivinity/

https://twitter.com/hideousdivinity