U utorak, 2. svibnja, u zagrebačkom Vintage Industrial Baru (Savska cesta 160) održat će se veliko finale natječaja “Zasviraj sa Žujom” čiji će pobjednik zasvirati na dvanaestom izdanju INmusic festivala!

 

Prva tri finalista odabrala je publika glasovanjem putem posebne aplikacije na Facebook stranici Ožujskog piva dok je četvrtog i petog finalista odabrao stručni žiri INmusic festivala i Ožujskog piva. U prvom kruga najviše glasova osvojili su rockeri Kontraefekt, pobjednici drugog kruga energični su alternativni rockeri iz Čakovca – Media Stres, a pobjedu u trećem krugu odnio je sjajni mladi kantautor Matt Shaft. Stručni žiri među mnoštvom kvalitetnih prijavljenih izvođača kao četvrtog i petog finalista izdvojio je Lover Is Dim i La Volpe koji će se pridružiti već poznatim finalistima na finalu 2. svibnja.

Pet sjajnih finalista, u utorak 2. svibnja u Vintage Industrial Baru, imaju zadatak zadiviti okupljene predstavnike medija i okupljenu publiku koji će glasovanjem odabrati tri finalista koji će ove godine nastupiti na INmusic festivalu. Pobjednika ovogodišnjeg izdanja “Zasviraj sa Žujom”, koji će zasvirati na glavnoj pozornici INmusic festivala #12, odabiru akreditirani predstavnici medija. Drugoplasirani finalist od strane akreditiranih predstavnika medija i finalist s najvećim brojem glasova publike nastupiti će na drugoj festivalskoj pozornici INmusic festivala #12. Uz jedinstvenu priliku nastupa na INmusicu #12 finalist s najvećim brojem glasova akreditiranih predstavnika medija osvojit će i turneju po hrvatskim gradovima s odličnim Gatuzo u organizaciji Ožujskog piva; 12. svibnja u Metalcu u Čakovcu, 19.5. u Beertiji u Rijeci i 2.6. u Ovčici u Splitu!

Ožujsko pivo i INmusic festival finalistima žele dobru zabavu u finalu koje jednog od njih vodi na glavnu pozornicu spektakularnog INmusica #12 te pozivaju sve zainteresirane da dođu podržati svoje favorite i sudjeluju u glasovanju za svoje favorite i osvoje nagrade Ožujskog piva i INmusic festivala. Prvi izvođač predstavit će se s početkom u 20 sati, a svi zainteresirani mole se da u Vintage Industrial Bar dođu na vrijeme kako bi bili u mogućnosti poslušati svih pet sjajnih finalista.

Pobjednik natječaja “Zasviraj sa Žujom” naći će se rame uz rame na popisu velikih svjetskih izvođača koji će uveličati dvanaesti INmusic festival, među kojima su Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Legendary Shack Shakers, Kel Assouf, Public Service Broadcasting, Throes + The Shine, Haus, St. Tropez, Gatuzo i drugi.

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu.
Cijena festivalske ulaznice iznosi 449 kuna (+ troškovi transakcije) do 19. svibnja, dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ troškovi transakcije).
Ulaznice se mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, mogu se kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu te su dostupne putem službenog festivalskog web shopa gdje se uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama bilo koje banke do 20.5. ostvaruje popust od 25kn.

Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com, www.ozujsko.com te na Žujinim i INmusicovim društvenim mrežama.