Slavonskobrodski Mega Bikers susreti slove za najveći bikerski party u regiji, a njegovi posjetitelji dolaze čak iz udaljenijih dijelova Europe. I ove godine, od 13. do 14. svibnja Slavonski Brod će u sklopu moto susreta ugostiti neka od najvažnijih rock imena s ovih prostora.

Na ovogodišnjem, 13. po redu izdanju Mega Bikers Susreta u Slavonskom Brodu, u glazbenom dijelu programa kroz dva dana nastupit ce ukupno 11 bendova, uz Majke, Psihomodo Pop, Brkove, Silente i Dječake svirat će nam i domaće snage Divlji Dječak i Suvi The One, zatim Pulsrock band, Metallica Tribute band i Rockeri te redovni gosti The Trio (AC/DC, ZZ Top cover band). A u predahu između svirki, u šatorima nam dobru zabavu garantiraju brodski DJ-i. Osim ovako bogatog glazbenog programa, u subotu 14. svibnja održat će se i utrka ubrzanja u 12 sati na Zapadnoj obilaznici Slavonskog Broda, koja je svake godine na sve višoj razini, o čemu svjedoči i podatak da nastupaju i aktualni prvaci Hrvatske te da se koristi službena mjerna oprema, a potom, u 17 sati, na tisuće bikera provozat će se na svojim motorima ulicama grada u velikom svečanom defileu.

Podsjećamo, Mega Bikers Susreti održavaju se od 13. do 15. svibnja u Slavonskom Brodu na ŠRC Poloj, prekrasnoj riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod. Ulaz na koncerte za motoriste je slobodan, a za sve ostale cijena festivalske ulaznice za oba dana je 60 kuna. Ne sumnjamo da će i ove godine motorijada privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije, ali i bikere iz susjednih zemalja na ovu vrhunsku trodnevnu zabavu.

Mega-bikers-2016.