NENO BELAN & FIUMENS

25.02.2017. / DOM SPORTOVA

Belan na koncertu karijere slavi 20 godina suradnje sa Fiumensima!

NENO BELAN & FIUMENS u Domu sportova 25.2.2017

Neno Belan & Fiumens i iduće godine pripremaju tradicionalni koncertni spektakl u mjesecu zaljubljenih, koji će se održati u subotu, 25 veljače 2017. u zagrebačkom Domu sportova.

Autor koji je napisao neke od najromantičnijih stihova u slavu ljubavi, uz koje su se zaljubljivale ili zbog ljubavi patile brojne generacije fanova, za svoje valentinovske koncerte uvijek priprema poseban program. Tako će biti i ove godine, u kojoj obilježavamo 20 godina suradnje Nene Belana sa Fiumensima, sjajnim live bendom u kojem su redom vrsni glazbenici: Olja Dešić, Vedran Križan i Leo Rumora.

Koncert u Domu sportova, ujedno će biti i najveći samostalni koncert u Neninoj karijeri, nakon niza rasprodanih malih Domova sportova, nekoliko dvorana Lisinski i niza drugih najprestižnijih pozornica u zemlji.

Stoga očekujte veliku produkciju, sjajan zvuk i, kao i do sada, cijeli niz nezaboravnih pjesama, sada već pravih evergreena iz vremena Đavola, pa Belanove solo karijere, ali i hitove kojima je posljednja 2 desetljeća Belan sa Fiumensima potvrdio status jednog od najizvođenijih i najpopularnijih kantautora na ovim prostorima. Uoči koncerta Neno Belan će objaviti i novi album, na kojem će se naći pjesme kojima je u posljednje vrijeme osvajao vrhove top lista, poput aktualnog hita ‘Sanjaj’, dueta sa Majom Posavec ‘Tvoj glas’, hit singlova ‘Jer je pjesma dio nas’, ‘Anđela anđele’, ‘Ulicama grada (pjesma sreće)’, ali i nezaboravna izvedba ‘Vino noći’ u duetu sa glazbenom divom Josipom Lisac snimljena na prošlogodišnjem koncertu u Doma sportova.

Ulaznice za koncert su već u prodaji po ‘early bird’ cijeni od 75 kn, do 31.12.2016. Od 1.1.2017., cijena ulaznice biti će 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna.

Potražite ih u sustavu Eventima i na eventim.hr, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj,  Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu.

About The Author