Koncert Gorana Bareta i Majki u zagrebačkoj Areni 22. prosinca 2023. bio je pravi rock spektakl koji je opravdao visoka očekivanja njihovih mnogobrojnih obožavatelja.

Goran Bare otvorio je koncert pjesmom “Rođen za suze” i nastavio nizati hitove koji su obilježili generacije, poput “Teške boje”, “Put ka sreći”, “Mene ne zanima”, “Ja sam budućnost”, “Budi ponosan”, “Ljubav krvari” i mnogi drugi. Publika je bila neumorna, pjevajući zajedno s Bareom od početka do kraja koncerta.

Bare je izrazio svoje oduševljenje publikom, ističući da nikada nije imao ovakvu publiku te da je to nešto nevjerojatno. Nakon prve pjesme, pitao je publiku je li sve u redu, a odgovor je bio gromoglasan “Jeee”, što je samo dodatno potvrdilo sjajnu atmosferu u Areni.

Bis je bio neizbježan, a Goran Bare se vraćao čak dva puta jer je publika jednostavno željela još. Goran Bare i Majke su još jednom dokazali svoj status legendarnih izvođača koji ne samo da su ostali relevantni kroz godine, već su i stvorili glazbenu baštinu koja se prenosi s generacije na generaciju. Njihova strast prema glazbi i predanost publici osjetila se na svakom koraku, stvarajući ne samo koncert, već pravo glazbeno iskustvo.

 

Goran Bare & Majke

Donkey Hot

 

foto:Slavica Rudec