NOVI DARK SIDE PARTY U SUBOTU 15. 10.2022. U KLUBU DVA OSAM UZ WARM UP PARTY ZA KONCERT DARK LEGENDI THE CURE 27.10. U ZAGREBAČKOJ ARENI

DARK SIDE - THE CURE official warm up 15 10

promo photo

U subotu 15. 10. 2022. će se u zagrebačkom klubu Dva Osam (ex – Jabuka) održati novi Dark Side by Tomi Phantasma u sklopu kojega će se održati oficijalni warm up za predstojeći koncert jedne od najvećih svjetskih rock grupa i miljenika darkerske publike, The Cure koji će nastupiti 27. 10.2022. u zagrebačkoj Areni. To će biti ujedno i prvi solo nastup grupe The Cure u Hrvatskoj. U sklopu warm up partyja će vam na nagradnoj igri organizator koncerta podijeliti nekoliko ulaznica za The Cure koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri je potrebno preuzeti kupone za nagradnu igru prilikom kupnje pića na šanku, a izvlačenje sretnih dobitnika će se održati u 01:00 sat preko razglasa.

The Cure su svoj put započeli 1976. godine u punk i post punk sceni, zatim postali kultna dark/gothic legenda, da bi na kraju postali jedna od najvećih svjetskih pop rock grupa. Glavna karika cijele priče je pjevač, gitarist i autor većine pjesama Robert Smith koji je postao ujedno i ikona u darkerskoj sceni. Njihove pjesme poput „Boys Don’t Cry“, „A Forest“, „In Between Days“, „Lullaby“, „Just Like Heaven“, „Lovesong“, „Friday I’m In Love“,….. su postali internacionalni hitovi koji se i dandanas svakodnevno vrte na radio postajama širom zemaljske kugle kao što su prisutni na plesnim podijima na mnogim partija. Ulaznice za zagrebački koncert The Cure možete kupiti preko Entrio sustava.

Program će započeti u 22 sata sa video projekcijom videosa i snimaka koncerata grupe The Cure sve do 01:00 sat kada se nastavlja Dark Side program koji se godinama održavao u kultnom darkerskom zagrebačkom klubu Jabuka pod vodstvom najpoznatijeg hrvatskog alter DJ-a Tomija Phantasme. Program se temelji na staroj darkerskoj “jabučarskoj” set listi počevši od Dark Dance-a, prvog dark partija na ovim prostorima koji je sa svojim radom počeo 1983. i na koji je dolazio i sam Tomi. Mnoga od tih glazbenih imena koja su se tada puštala u Jabuci je u zlatnim osamdesetima baš Jabuka isfurana na našoj sceni. Tu tradiciju je kasnije nastavio Tomi, pa su na toj set listi tako grupe poput Bauhaus, Joy Division, The Cure, Killing Joke, Gang Of Four, Love & Rockets, Yazoo, Simple Minds, Human League, Soft Cell, Depeche Mode, New Order, OMD, Ultravox, Visage, Tears For Fears, Video Sex, The Cult, Siouxsie & The Banshees, Laibach, Mizar, The Sisters Of Mercy, Virgin Prunes, Christian Death, Clan Of Xymox, Alien Sex Fiend, Casandra Complex, The Mission, DAF, Front 242, Nitzer Ebb, Borgesia, Die Krupps, Ministry, Nine Inch Nails, The Cramps, The Godfathers, David Bowie, Iggy Pop, Ramones, Nick Cave, Violent Femmes, Pixies, EKV, The Smiths, Jesus & The Marry Chain, Heroes Del Silencio, Rosetta Stone, London After Midnight, Placebo, Interpol, White Lies, Covenant, Mortiis, Editors, Diva Destruction, Marilyn Manson, Rob Zombie, Rammstein, London After Midnight, She Past Away, She Wants Revenge,……

 

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn dok će na na dan eventa na ulazu u klub koštati 40 kn. Link za kupovinu ulaznica: www.dvaosam.com/event/170-dark-side-the-cure-warm-up-by-tomi-phantasma. Ulaznice se također mogu fizički kupiti u klubu Pločnik, Međimurska ul. 21, na prvom katu u PDV record shopu.

 

DARK SIDE by Tomi Phantasma FB group:
https://www.facebook.com/groups/331635370284903

FB event:
https://www.facebook.com/events/1093846947998278

DVA OSAM FB page:
https://www.facebook.com/dvaosamklub