DONKEY HOT & ŠPURIJUS U KLUBU DVA OSAM OVOG PETKA, 29.4.!

Foto | promo

 

Veseli punk-rockeri Špurijus i žestoka doza ‘kvartcore’ rokenrola Donkey Hot ovog petka stižu u klub Dva Osam!

Splitski Špurijus pred zagrebačkom će publikom promovirati svoj album ‘Išijas’, snimljen u studiju Bozon u produkciji Saše Antića, a ususret koncertu na kojem nas čeka melodični punk s malo više crnohumorne, a malo manje lokalne tematike, objavili su i šesti singl i video spot s albuma. 

Foto | Jure Knezović

”Nema opraštanja” posljednja je pjesma s albuma, to je odjavna pjesma Išijasa pomalo melankoličnog akustičnog uvoda koji poslje preraste tipičan punk rock. Govori o ljubavnoj nedaći jednog gradskog momka čija je djevojka u potrazi za boljim životom otišla čuvati djecu na Island, dok on i dalje nastavlja voditi svoj život prisjećajući se zajedničkih trenutaka.” – poručili su iz Špurijusa.

 

 

Foto | Lovro Buva

Uz Špurijus nas ovog petka zabavlja i šestorka Donkey Hotzlatna doza žestokog rokenrola i svega što liči na rokenrol, makar su do sada izbacivali samo laganice. Od ove šestorke možete očekivati baš sve – a glavni cilj im je “zaraditi dovoljno novca, kako više nikada ne bi trebali zaraditi ništa”. Oni su Vili Gobac (vokal), Ivan Tukić (vokal, gitara), Doris Mihaljević (vokal, bas), Marijo Dujmić (klavijature), Mihovil Burek (vokal, gitara) i Hrvoje Dizdar (bubnjevi). Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji, 50 kn na ulazu u klub – osiguraj ulaznice ovdje. 

FACEBOOK EVENT

DONKEY HOT + ŠPURIJUS / PETAK, 29.4./ DVA OSAM