GOJIRA

KONCERT PRESELJEN U DOM SPORTOVA

PONEDJELJAK, 31. SIJEČNJA 2022. 


Samo nekoliko mjeseci bilo je potrebno Gojiri da rasproda svoj veliki klupski koncert u Tvornici kulture 31. siječnja 2022. Nastup najaktualnijeg metal benda današnjice tako je puna četiri mjeseca uoči održavanja preseljen u prostor dvostruko većeg kapaciteta, u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova. 

 

Francuska metal mašina Gojira dolazi u sklopu velike svjetske turneje i na krilima novog albuma “Fortitude” objavljenog ovog proljeća, na jedini nastup u regiji. Sa zaleđem od sedam studijskih albuma bit će ovo prilika da bend predstavi svoj sada već impresivan opus.


Gojira – “Born For one Thing”

Bend koji je izašao iz anonimnosti do globalne prepoznatljivosti, kombinira elemente death, math, progresivnih i post-metal žanrova s temama o filozofiji i okolišu u tekstovima. Dobitnici su nominacije za Grammyja za najbolji rock album – “Magma” – koji je i jedan od Billboardovih top 200 albuma, kao i najbolju metal izvedbu za singl “Silvera”. Aktualni album “Fortitude” završio je na prvom mjestu Billboardove ljestvice top rock kao i hard rock albuma, vrhovima streaming ljestvica, a u tjednu izlaska bio je najprodavaniji u SAD-u. 


Gojira – “Silvera”


Kao predgrupe na koncertu će im se pridružiti Alien Weaponry, metal band s Novog Zelanda, kao i engleski heavy metal Employed To Serve.

 

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 230 kn, a na dan koncerta cijena će biti 260 kn. 

 

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop

Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr, kao i prodajna mjesta Entria i online na www.entrio.hr.