Tarja Turunen -Panonian Rock festival, Rajevo Selo

Tarja Turunen -Panonian Rock festival, Rajevo Selo

Pozivamo sve ljubitelje rock i metal glazbe da nam se pridruže na tri dana vrhunske glazbe u predivnom slavonskom krajoliku uz nastupe Tarje Turunen, Rhapsody Of Fire, Mystic Prophecy, Đubriva, Witchcraft i Po’ Metrac Crijeva te još desetak sjajnih bendova koje ćemo uskoro objaviti.

Festival se održava u predivnom krajoliku istočne Hrvatske, u malom selu Rajevu Selu koje se nalazi nadomak Županje, na obali rijeke Save. Selo je smješteno u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom te Srbijom, što mu daje poseban međunarodni karakter.

Early Bird ulaznice su već u prodaji po cijeni od 69€, a možete ih kupiti online u limitiranom broju od 500 komada do 1.1.2023. Nakon toga, cijena ulaznica će biti viša, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na festivalu! Uz vrhunsku glazbu, čeka vas i predivna plaža te kamp zona uključena u cijenu ulaznice.

Osim glazbenog programa, festival nudi i razne druge sadržaje. Tijekom pauze između nastupa, posjetitelji se mogu opustiti na prekrasnoj plaži uz rijeku Savu, uživati u hrani i pićima koje nude mnogi štandovi te se družiti s drugim obožavateljima teškog zvuka.

Camping zona je uključena u cijenu ulaznice, a nalazi se u neposrednoj blizini festivalskog prostora, što posjetiteljima pruža jednostavan i praktičan način za boravak na festivalu. Parking je također uključen u cijenu ulaznice, što znači da se posjetitelji ne moraju brinuti o pronalaženju parkirališta u blizini.

Pannonian Rock Festival je jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje teške glazbe, a prekrasni krajolik istočne Hrvatske pruža savršen okvir za tri dana najbolje rock i metal glazbe. Posjetite festival i doživite nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti bez daha!
Vidimo se na Pannonian Rock Festivalu!