Tolminator je metal festival koji se održava u prekrasnom Tolminu u Sloveniji, od 24. do 28. srpnja 2024. Festival je poznat po impresivnim planinskim pejzažima, zadivljujućoj rijeci Soči, lijepom kampiranju usred šume, mediteranskoj klimi te nevjerojatnoj glazbi koja prati strastvene ljubitelje metala.

Tolminator 2024

Ovaj festival nije samo tradicionalno okupljanje, već i nastojanje stvaranja potpuno novog iskustva. S fokusom na fanovima, Tolminator je ograničen na 5000 posjetitelja, pružajući im priliku da dožive pozitivne elemente glazbe i netaknute prirode na jednoj od najimpresivnijih festivalskih lokacija u Europi.

“Early Bird” ulaznice brzo su rasprodane, pokazujući veliki interes zajednice za ovaj festival. Unatoč izazovima, organizatori su odlučili održati obećanje i zadržati cijene ulaznica do 1.1.2024. godine. Sada su ulaznice dostupne po redovnoj cijeni od 170 eura.

Ticket shop: https://tolminator.mojekarte.si/

Ako ste ljubitelj ekstremnog metala, onda ne smijete propustiti Tolminator Metal Fest, koji će se održati od 24. do 28. srpnja 2024. godine u Tolminu. Na ovom festivalu ćete moći uživati u nastupima nekih od najvećih i najutjecajnijih bendova poljske, američke, švedske, irske, francuske, njemačke i ukrajinske metal scene. Zasada je poznato da će na festivalu nastupiti sljedeći bendovi: Behemoth, Exodus, Testament, Asphyx, Dark Insanity, Dark Tranquillity, Destroyer 666, Devil Master, Dopelord, Gaerea, Gutalax, Harakiri For The Sky, Lik, Milking The Goatmachine, Misery Index, Necrot, Primordial, Rise Of The Northstar, Sinister, Stoned Jesus, Suffocation, Tankard i Toxic Holocaust. Ovo je samo dio bogatog i raznovrsnog programa koji vas čeka na Tolminatoru, gdje ćete moći doživjeti nezaboravno iskustvo metala, prirode i druženja.

Očekuje se velika objava u drugom dijelu siječnja, s mnogim bendovima koji će nastupiti na Underground pozornici. Kupovinom ulaznica direktno od izvođača, posjetitelji mogu podržati bendove i doprinijeti atmosferi ovog jedinstvenog metalnog festivala.

2024. će biti godina Tolminatora, obećavajući nezaboravno iskustvo za ljubitelje metala diljem Europe.