Zagreb je potvrđen – Goran Bare & Majke tour stiže u glavni grad Hrvatske!

GORAN BARE & MAJKE

Zagreb je nova stanica na kojoj se nastavlja Goran Bare & Majke tour, veliko rock putovanje po Hrvatskoj u organizaciji TOP RADIJA. Koncertom za pamćenje u glavnom gradu Hrvatske obilježit će se i drugi rođendan TOP RADIJA. Rock spektakl će legenda hrvatskog rocka sa svojim bendom pred Zagrepčanima izvesti 30. rujna u Košarkaškom centru Dražen Petrović.

Karlovac, Split, Osijek, a sada i Zagreb gradovi su u kojima je i u kojima će poznati rokeri stati pred tisuće fanova, ljubitelja rocka i dobre glazbe.

Popularan rock bend obožava svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i opravdano tu titulu nose već desetljećima.

 

„Sam izlazak na binu je za mene toliko moćna stvar! Neki ljudi bježe, a ja nikad nisam imao tremu. Jedva čekam da izađem na binu i kažem – Dobra večer!“ , govori Goran Bare.

Zagrebačka publika uživat će u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te mnogi drugi.

Veliko zadovoljstvo stvori se svaki puta kod poznatih rokera kada stanu na zagrebačku pozornicu. Dobar rock i puno pozitivne atmosfere očekuje Zagreb 30. rujna!

 

ulaznice

About The Author