BUĐENJE

PETAK | 30.11.2018. | 21h

VELIKI POGON TVORNICE KULTURE

 

Jedan od najatraktivnijih hrvatskih koncertnih bendova, grupa Buđenje, najavljuje veliku koncertnu promociju svog novog, šestog albuma “Samo ti, samo ja” koja će se održati u petak, 30. studenog u velikom pogonu Tvornice kulture.

 

Buđenje u Tvornici kulture 30.11.2018.

 

Nakon sjajnog koncerta u Tvornici prije točno četiri godine, Buđenje se vraća na kultnu zagrebačku koncertnu adresu bogatije za nekoliko radijskih hitova i nezaboravno iskustvo dijeljenja pozornice s velikanima poputStinga i Parnog Valjka. Glazbeni gosti i prijatelji benda te vrhunska produkcija dodatno će uveličati veliki  spektakl kojeg priređuju zagrebačkoj publici.

Perjanica domaćeg radijskog zvuka, Buđenje svoju karijeru gradi već više od šesnaest godina. Hitovima poput“Samo ti, samo ja”, “Ljubav nema pravila”, “Nije to ljubav” i “Oprostija bi sve”Buđenje se etabliralo kao autentičan pop rock bend predvođen autorom i frontmanom Darkom Bakićem. Navedene skladbe osvojile su i hrvatski radijski eter u kojem su jedan od zastupljenijih izvođača što potvrđuje i priznanje Hrvatske diskografske udruge za najemitiraniji bend 2017.

Album “Samo ti, samo ja” šesti je studijski album grupe Buđenje koji izlazi na jesen, a na kojem će se, između ostalog, naći istoimeni naslovni singl, zatim uspješna plesna “Budi moja” i jedinstvena obrada pjesme Dina Dvornika, “Misliš da sam blesav”, koja je oduševila i njezinog izvornog autora teksta, Zlatana Stipišića Gibonnija.

Ulaznice za koncert možete nabavit po promotivnoj ‘early bird’ cijeni od 60 kuna u ograničenom kontingentu do isteka zaliha ili do 1.9.2018.,te na stranici Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima,  Rockmarcku, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu.

Facebook event