KONCERTOM U ZAGREBU RUNDEK CARGO TRIO SLAVI PRVI ROĐENDAN ”MOSTOVA”!

Koncertom koji će se održati 29. lipnja u sklopu programa ”35. Večeri na Griču”, Rundek Cargo Trio proslavit će prvi rođendan ”Mostova” i zagrebačkoj publici pružiti još jedno nezaboravno glazbeno putovanje pod zvjezdanim nebom i predivnim pogledom na grad. Koncert će se održati na Platou Gradec s početkom u 21 sat i bit će to ujedno posljednji solistički nastup Rundek Cargo Trija u Zagrebu do kraja godine.

Rundek Cargo Trio na Platou Gradec

RUNDEK CARGO TRIO,TVORNICA KULTURE 18.12.2010.

 

 

U lipnju prošle godine na rasprodanom koncertu u zagrebačkoj Tvornici kulture započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. ”Mostovi Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

 

Ulaznice za koncert na Gradecu možete kupiti online putem sustava Eventim i na svim prodajnim mjestima istog sustava po cijeni od 100 kuna. Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta cijena će iznositi 120 kuna.

S obzirom da Rundek, Isabel i Duco imaju poseban odnos sa zagrebačkom publikom i da je nekoliko posljednjih koncerata bilo rasprodano, organizatori poručuju da ne čekate zadnji trenutak i osigurate svoje mjesto na vrijeme jer je u prodaju pušteno samo 500 ulaznica.

„Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 4 službena singla; ”Don Juan” kojim su najavili izlazak albuma, ”Ima ih” za čiji spot su dobili Porina u kategoriji najbolji video broj, ”Midnight Calypso” i za sada posljednji singl ”Indijska”.

Sve informacije o Rundek Cargo Triju možete i dalje pratiti na  Facebook stranici Darka Rundeka ili na Facebook stranici njihovog managementa, Menart BPM.

 

 

About The Author