MEGA BIKERS SUSRETI-GLAZBENO MOTORISTIČKA SNAGA KOJA VRAĆA ŽIVOT U SLAVONIJU!!

Najveća manifestacija uz najposjećenije utrke ubrzanja na svom 16. izdanju dovodi Hladno Pivo, Let3, Bang Bang i Alena Islamovića !!

 

 

Navikli smo slušati o iseljenju mladih iz Slavonije, zagađenju slavonsko-brodskog područja, no Mega Bikers Susreti vraćaju svijetlu sliku u Slavoniju okupljajući na tisuće posjetitelja iz regije, Europe i cijele Hrvatske. Zanimljivo je da je to možda jedan od rijetkih festivala na slavonskome području, koji je spontanošću i gostoljubljivošću, dobrim prijateljskim odnosima sa ostalim moto klubovima iz Hrvatske, regije i Europe, te željom da se pruži i svim ostalim posjetiteljima dobara zabava,  prerastao u mega bike festival.

LET 3, koncertna fotografija, ANTIVALENTINOVO U DOMU SPORTOVA

Let 3

Mega Bikers Susreti najveća su manifestacija u Slavoniji, glazbeno-motoristička snaga koja vraća život u ovaj kraj, okupljajući poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave! Ovaj jedinstven događaj koji privlači na tisuće posjetitelja dobar je primjer povratka zabave i života u Slavoniju.

U proteklih 15 godina gotovo je nemoguće naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na Mega Bikers susretima, a gostovali su i legendarni engleski Uriah Heep kada se u Slavonski Brod okupilo na desetke tisuća ljudi. Moto klub Brod podigao je standarde izuzetno visoko i ujedinio čitav grad u projektu koji je bio vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda.

Hladno Pivo, koncertna fotografija, concert photography

Hladno Pivo

I na ovogodišnjim Mega Bikers Susretima  od 10 do 12.svibnja sudjeluju bajkeri iz cijele Hrvatske, regije ali  i Europe! ( Velike Britanije, Njemačke, Italije, Švicarske,  Rusije, Slovačke, Mađarske, Austrije, i ostalih zemalja).

 

Od bajkerskog susreta do najveće manifestacije u Slavonji: Mega Bikers susreti privlače posjetitelje odličnom ponudom zabave na atraktivnoj lokacijom na ŠRC Poloj- riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod.  Mnogima su godinama Mega Bikers Susreti stalna destinacija, a dobre zabave, svirke, janjetine, odojka i roštilja te atraktivnih utrka ubrzanja ni ove godine neće nedostajati! Bajkeri iz Moto Kluba Brod praktički su mobilizirali cijeli grad i dobar dio Slavonije pa ni ne čudi masovna posjeta i na samim utrkama ubrzanja u jutarnjim satima! A da grad diše za dobru zabavu potvrđuje i povratak mlađih Brođana i slavonske ekipe, koji se kao za praznike vraćaju svojim domovima radi ove moto rock zabave, jer kako sami kažu-najbolje se zabaviti među svojima !!! Veliki interes za Mega Bikers susrete bio je i na sajmu turizma u Londonu, pa će se ovaj  festival brzih motora i rock glazbe naći za iduću godinu i na dodatnim materijalima turističke ponude Slavonije!

motorijada slavonski brod

 

Kao ni u proteklih 15 godina godine prave zabave  uz provjerene rock snage, piva u potocima, odličnu gastro ponudu i  atraktivne utrke ubrzanja neće nedostajati.

Jedna od najposjećenijih utrka ubrzanja na ovim prostorima počinje u subotu 11.5.2019 u 12 sati  na Zapadnoj veznoj cesti, a svi će posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore koji razvijaju izlaznu brzinu i do 300 km/h. Nakon utrka ubrzanja  u 17 sati na tisuće bikera provozati će se na svojim motorima ulicama Slavonskog Broda u velikom svečanom defileu!

Fanovi, Motorijada Slavonski Brod 2016 (2)

 

Na 16.izdanju Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu u glazbenom dijelu programa očekuje nas od punka do pastirskog rocka!!

 

U petak 10.svibnja servira se „Hladno pivo“, a po prvi puta će i na bini raspaliti odličan „Bang Bang“ uz podršku provjerene rock zabave bandova The Trio, Plagijat i Rockera! Drugi dan 11. svibnja na pozornicu ulijeće  „Let3“,   a mnogi će izderati grla na najbolje hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda uz Alena Islamovića i njegov rock band! Zabava će se opet uz The Trio, Plagijat i Rockere produžiti do jutarnjih sati, a mnogi će i dočekati jutro u najpunijim i najpopularnijim šatorima na ovim prostorima uz brodske DJ-e!   Na vama je da se dobro pripremite za ovaj moto rock maraton i ostavite koji dan poslije za odmor, jer kako većina posjetitelja tvrdi -trebati će vam!

Ulaznice za oba dana po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu  ŠRC Poloj.