Kamelot je premijerno prikazao novi video uradak za njihovu pjesmu ‘Liar, Liar (Wasteland Monarchy)’ koja se nalazi na aktualnom albumu ‘Haven’. Kamelot je poznat po brojnim uspješno ostvarenim glazbenim suradnjama, naročito s vokalisticama iz metal svijeta kao što su Simone Simons (Epica) ili Elize Ryd (Amaranthe), tako da je ovaj put svojim vokalom pjesmu  obogatila i Alisa White-Gluz (pjevačica Arch Enemy), kojoj ovo nije prva suradnja s Kamelotom jer se od 2011. godine pojavljuje na njihovim live nastupima kao vokalna gošća.

Smješten u postapokaliptično vrijeme, radnja ovog videa nastavlja se tamo gdje video za prethodnu pjesmu ‘Insomnia’ završava te odvodi slušatelja u vanjsku okolinu ovog distopijskog svijeta. U svijet gdje je obični građanin nula a samo privilegirani uživaju u raskoši. Sveprisutan je nadzor nad kompletnim društvom, čak i obična muha na zidu može biti veliko oko Monarhije. Radikalnu promjenu može izazvati samo Revolucija!

Oba videa producirao je priznati  srpski producent Stanimir Lukić ‘Staca’ koji je dosad surađivao s mnogim poznatim imenima poput Moonspeel, Type o Negative, Deathstars, Kataklysm…

kamelot