TEHNIČKA DEATH METAL ATRAKCIJA  “DECAPITATED” U RIJEČKOM PALACHU

DECAPITATED u Palachu

Promo photo

 

Ovu jesen, poljski death metalci, Decapitated kreću na turneju po Balkanu uz nastup u riječkom klubu Palach 10.11.2018. ( subota) u organizaciji Udruge Ri Rock

Povratkom na zacrtani put turneje, Decapitated, će svojim posljednjim albumom – Anticult – proširiti ludilo.
Od patnje do snage” moto je benda i kao što kažu ništa ih neće zaustaviti u tome da odrade ovu ekstenzivnu turneju. Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album.
Anticult Balkan Tour 2018” proći će kroz 13 gradova i mnoge države, a ekskluzivni nastup za Hrvatsku će ljubiteljima ovog nabrijanog benda ponuditi žestoku noć za pamćenje.

Uz pomoć danskih thrashera HateSphere i Poljaka Thy Disease te GRIMAZE iz Bugarske i DEHYDRATED iz Rusije, Decapitated će zavladati centralnom i južnom Europom kako bi promovirali njihov posljednji album, ali počastiti bendove i pokojim starim hitom.
HateSphere kao direktan support uz prijašnje hitove predstavit će i novi album koji izlazi u Studenom ove godine, tako da se na turneji očekuje mnogo svježih pjesama. Industrial metal bend Thy Disease ponudit će modernu, žestoku te elektronski uvrnutu paletu pjesama s novog albuma koji izlazi ovu jesen.
Bendu će se na turneji pridružiti još dva benda: groove death metal bend Grimaze iz Bugarske i Dehydrated, death metalci iz Rusije te tako pružiti ljubiteljima žestokih  nota pravi metal spektakl festivalskih razmjera i to za zaista pristupačnu cijenu ulaznice.

 

Ulaznice se već mogu nabaviti u pretprodaji od ponedjeljka 17.09.2018. po cijeni od 150kn. Prodajna mjesta: u Rijeci u Dallas Music Shop Rijeka i Dirty Old Empire Shopu u Zagrebu te on line na službenom web shopu Udruge Ri Rock.
Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 180kn.
Bitno je naglasiti da je broj ulaznica ograničen, a fanovima se preporučuje da ulaznice nabave čim prije.

 

facebook event