metaldays 2017 earliest bird tickets

Tradicija, tradicija, tradicija… Metaldays 2016 još je u tijeku, a već imamo novosti vezane uz nadolazeće izdanje festivala – Metaldays 2017!!!

Kao i tijekom prijašnjih godina, prvi paket najranijih festivalskih (earliest bird) ulaznica za Metaldays 2017 moći će se kupiti na području održavanja festivala Metaldays 2016, na štandovima s official Metaldays merchandiseom. Cijena earliest bird ulaznica iznosi 119€ (VAT included), a količina je limitirana na svega 3000 ulaznica.

U 2017. godini pripremili smo za vas određena poboljšanja, koja se tiču i samih ulaznica, a u ovom trenutku možemo vam otkriti samo kako najranija early bird ulaznica po cijeni od 119 € uključuje: tjednu festivalsku ulaznicu s uključenim kampiranjem, polog za plaćanje karticom i naknadu za sustav, punjenje mobitela, info knjigu i slušalice za uši, sigurnosni sef za dragocjene stvari, tople tuševe.

Za vrijeme trajanja ovogodišnjeg izdanja festivala, Metaldays 2016 bit će objavljeno ime jednog headlinera i još 8 ubojitih imena koji će nastupiti na Metaldays 2017, stoga organizatori poručuju kako imate dobrih devet razloga za požuriti po svoju earliest bird festivalsku ulaznicu po cijeni od samo 119 €.