ARTAN LILI posebni gosti na

zagrebačkom koncertu JINXA!

ARTAN LILI

foto: Ivana Čutura

Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album ‘Pogrebi & Pomiriši’ tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa  dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici!

Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota ‘Nije svejedno’ u Lampshade Mediaizdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Dragan Knežević (gitara).

“Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

Sigurni smo da će ova kombinacija oduševiti publiku Jinxa, a uskoro ćemo najaviti još neke od gostiju zagrebačkog koncerta.

 

‘Nije svejedno’ gledajte na YouTube kanalu, slušajte na deezeru.

 

Više o koncertu pratite na Facebooku. 

 

Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama:

PARTER | 100 kn

TRIBINA | 115 kn

Prodajna mjesta:

Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb

Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A

Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb

Prodajna mjesta Eventima

eventim.hr