Koncert “Let 3 na Šalati 2.9.2023.” održan je kao jedan od najiščekivanijih događaja godine u Hrvatskoj i regiji. Bend Let 3, koji se trenutno smatra najtraženijim bendom u regiji, donio je nevjerojatan open-air koncert na Šalati, obogaćen njihovim prepoznatljivim energičnim nastupom.

Osim glazbe, koncert je bio obogaćen i vizualnim elementima koji su dodali dubinu i emociju izvedbama. Bend je uspio stvoriti posebnu povezanost s publikom, šireći poruku ljubavi i zajedništva.
Koncert je započeo tako što su ekipa Let 3 stigli na pozornicu na zlatnom traktoru, odjeveni u zlatne kostime što je izazvalo veliko oduševljenje publike. Atmosfera je bila gotovo nadrealna, sa svjetlima koja su bljeskala na njihovim zlatnim kostimima i pratnjom plesačica, uključujući i Jovanku Broz Titutku.

Ovaj koncert bio je poseban jer je uslijedio nakon njihovog nastupa na završnom natjecanju za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu. Očito je da su donijeli tu energiju i strast nazad kući u Zagreb.

Nastup Let 3 na Šalati trajao je dva i pol sta, pružajući publici pravu poslasticu u obliku audio-vizualnog spektakla pod vedrim zagrebačkim nebom. Koncert je bio ispunjen hitovima benda i izuzetnom atmosferom koja je stvorila nezaboravan trenutak za sve prisutne.
S ovim koncertom, Let 3 je još jednom dokazao da glazba ima moć da poveže ljude i stvori nezaboravne trenutke. Njihova energija, strast i jedinstveni pristup glazbi ostavljaju snažan dojam na sve koji ih dožive uživo. Bend Let 3 ostaje kruna glazbene scene u regiji i obećava još mnogo spektakularnih trenutaka u budućnosti.

 

 

 

foto: Slavica Rudec