Dani na Špancirfestu doista su proletjeli i pred nama posljednji vikend s atraktivnim glazbenim programom na 25. Špancirfestu. Pa krenimo redom:

ČETVRTAK

Večeras na pozornici Carlsberg Food & Party zone nastupa Rumbaristas  (21.30), sjajna grupa s glazbenicima različitih europskih korijena, a izvode kombinaciju živahnog miksa latino američkih melodija protkanu strašću prema balkanskoj glazbi.

PETAK

PAN pozornica Stari Grad u petak u 21 h ugostit  će domaću grupu Cold Snap, pri čemu će i obilježiti dvadeset godina svirke.

SUBOTA

U subotu u 21 h na PAN pozornicu STARI GRAD stižu Luka i Zoran, koji kad uhvate zajedničku vibru čista su „Euforija“, zvana BUČ Kesidi. U njihovoj glazbi čuju se odjeci  Idola, Boe, Denis i Denis-a, Dorian Graya i Lakih Pingvina. No, u isto vrijeme Buč Kesidi zvuče svjetski i svježe, jer tu je lako pamtljiva melodija, super refren uz naravno lagani plesni ritam. Prije njih za dobru atmosferu (19.30) će se pobrinuti Fran Vasilić, glazbeno nadaren mladić, koji je skupio respektabilnu brojku followera na tik-toku.

Stage Carlsberg Food & Party zone u subotu preuzima Besh o droM, atrakcija iz Mađarske, a izvode s nevjerojatnim žarom najpoznatije pjesme romske glazbe i to već više od 20 godina te su jedan od najutjecajnijih Gypsy Jazz bendova na svijetu.

NEDJELJA

Posljednja večer Špancirfesta rezervirana je za glazbene poslastice: Parni valjak featuring Igor Drvenkar na PAN pozornici Stari Grad (21 h ), a prije njih će ekipu zagrijavati domaći bend Crna kronika (19.30).

Pozornica Vile Bedeković powered by Kaufland ugostit će učenike i profesore Glazbene škole iz Varaždina s koncertom “Nothing Else Matters”, za koji je preostalo još nešto karata u prodaji. Uživat ćete u glazbi poznatih grupa kao što su Metallica, Nirvana, Pearl Jam i mnogi drugi, no ovaj put u klasičnoj izvedbi.

Posjetite Špancirfest i guštajte u odličnoj glazbenoj ponudi.