Dogma tvrdi ‘Dovoljno da imam te’ i kreće na put prema novom albumu 

foto | Hassan Abdelghani

 

Pjesma ‘Dovoljno da imam te’ novi je singl pulske Dogme kojim bend najavljuje svoj novi, šesti po redu album pod etiketom izdavačke kuće Dallas Records.

Singl je to u pravom stilu Dogme: instrumentalno dominantan, plesan, melodičan i snažan. Dok plešete izmjenjuju se instrumentalne zanimljivosti koje jasno ukazuju na kvalitetu, individualnost i iskustvo tog već legendarnog benda. Ovoga puta kao koproducent, pridružio im se i Srđan Sekulović Skansi koji je stavio i svoj pečat na pjesmu i time joj dao odličnu dodatnu forzu. 

Poruku pjesme otkrio nam je sam autor teksta Sandro PettenerPjesma ‘Dovoljno da imam te’ govori o vremenu u kojem živimo, o eskapizmu kojeg individualac traži  i u čemu nalazi  utjehu, te o ispunjenju koje pronalazimo u ljubavi, uvjek aktualnoj temi. “Još mogu plesati i na kiši i na suncu”… stih je otpora vremenu i svijetu u kojem živimo.”

Pjesmu su svojim gostovanjem obogatili Branko Sterpin na trubi i Luka Žužić na trombonu, a produkciju, uz aranžman i glazbu, potpisuju članovi Dogme: Sandro PettenerZoran StojkovićTonči Pavlinović i Toni Selaković, uz spomenutog koproducenta Srđana Sekulovića Skansija koji potpisuje i mix i mastering.

foto | Hassan Abdelghani

Spot za pjesmu ‘Dovoljno da imam te’ sniman je u Puli, a Dogma se zahvaljuje mladim plesačima plesnog studija INK-aNoi Pavlinović i Marku Mariću koji su sami osmislili koreografiju te uz mentorstvo Luke Mihovilovića dali spotu dodatnu dinamiku i svoju umjetničku viziju. Njih dvoje predstavljaju mlade ljude koji imaju samo svoju ljubav u ovom neizvjesnom vremenu i svijetu koji ih okružuje. Preispituju sebe i svoje strahove, vole se, zaigrani su i plešu, i unatoč svemu, zajedno jači, hrabro koračaju naprijed.” – poručuje pulska ekipa.