Noć ukradi za nas’ – novim singlom COTA G4 nastavlja svoje rock putovanje

Foto | promo

Deset godina druženja, sviranja i pisanja rezultirali su novim singlom ‘Noć ukradi za nas’ poznatog rock benda COTA G4. Nova glazbena poslastica odvažnog je zvuka čime glazbenici prezentiraju zanimljivu audio sliku svojeg benda. Ova sve samo ne obična pjesma tako je dobila i sve samo ne običan spot- isprepletene slike benda, druženja i paraglajdinga. Za taj dio zaslužan je poznati režiser Avik Shanich.

 

POGLEDAJ SPOT
Cota G4 – Noć ukradi za nas

 

Foto| promo

 

Pjesma je nastala iz jamminga prije više od 10 godina, s godinama je dobila tekst, nove dijelove, a Marko Osmanović, frontmen grupe i autor pjesme, ju je završio za vrijeme lockdowna kada je napisao novi refren. Tako Marko Osmanović potpisuje glazbu, a u tekstu mu se pridružuje Anna Popova. Aranžman su napisali Marko OsmanovićDinko LikarDario Horvat i Mario Lepoglavec, a produkciju Alen Novosel i Marko Osmanović.

Kadrovi spota snimljeni su na lokacijama u Zagorju, isprepliću se scene benda i letenja sa paraglajderom, a za to je zaslužan poznati režiser Avik Shanich.

Avik je snimatelj koji snima u zraku, na zemlji i pod vodom. S fotoaparatom, mikrofonom ili kamerom. Njemu nije važno ometa li ga u radu pojas padobrana, automobila ili boce s kisikom na ronilačkom odijelu – sve dok je emocija uspješno prenesena. Projekti Avika ne mogu se niti nabrojati, a razasuti su po cijelome svijetu. Živio je i radio u različitim državama i kulturama – Armenija, Turkmenija, Rusija, Europa i Amerika – sve do Hollywooda.

About The Author