2015. godina zaista je bila uspješna za Vatru.
Hrvatska diskografska udruga i sustav praćenja 1Played objavili su godišnju listu najvrćenijih singlova u 2015., a zahvaljujući najvećem broju emitiranja u radijskom i televizijskom eteru, u emisiji TOP.HR Vatra je zasluženo proglašena najboljim bendom godine.

Vatra

 

”Jako mi je drago da smo dobili nagradu za grupu godine i da je naša glazba prepoznata. Ovo što stvaramo radimo dugi niz godina – Vatra postoji već 16 godina. Ovaj je poziv kojim se bavimo nekako maraton za čitav život, a nikako utrka na sto metara. Trudit ćemo se i dalje biti svoji, iskreni, pošteni i drugačiji.” izjavio je Ivan Dečak, frontmen Vatre.

‘Zmajevi na vjetru’ zasigurno su najiščekivaniji album benda koji su fanovi odlično prihvatili, a to definitivno potvrđuje i činjenica da je nedavno je u prodaju puštena i druga naklada albuma.

Uskoro će u eter krenuti i novi singl sa albuma, no do tada aktualni ‘Jantar’, kao trenutno jedan od najemitiranijih domaćih singlova, nastavlja seriju koju je bend započeo sa ‘Tangom’, te nastavio sa pjesmama ‘Saturn’ i ‘Kraj’.

U Novu 2016.-tu, bend je ušao radno svirajući na čak dva dočeka u Zagrebu i Karlovcu, a nakon zasluženog kratkog odmora, nastavljaju sa koncertima.

 

 

Ovo su datumi i mjesta koji slijede:

14.01. Narodni Radio / Glazbeni Show Dalibora Petka
09.02. Split / Riva / St karneval
12.02. Rijeka / Pogon kulture + Pavel
02.04. Buje / 19. Šparogada
20.05. Sv. Nedelja / Trg

 

Potraži Dallas na društvenim mrežama:

Dallas Facebook

Dallas Instagram

Dallas Twitter

Glazbu potraži u:

Dallas Music Shop Rijeka
dms-rijeka@mars-music.hr
Splitska 2a
051/332-524

About The Author